Een andere kijk op vaccinatie

4

In dit interview doorprikt Dr. Kris Gaublomme enkele mantra’s die momenteel door de perskanalen iedere dag gezongen worden.

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

In dit interview doorprikt Dr. Kris Gaublomme enkele mantra’s die momenteel door de perskanalen iedere dag gezongen worden. Zeer informatief!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″][et_pb_code _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]
[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Met dank aan Vrijheid voor het Volk en Dr. Kris Gaublomme

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie

4 thoughts on “Een andere kijk op vaccinatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *