Het omstreden (COVID19) medicijn: Hydroxy Chloroquine (PLAQUENIL)

2

Plaquenil heeft als werkbare stof Hydroxy Chloroquine. Chloroquine is een medicijn dat reeds sinds de jaren 60 (of vroeger) werd gebruikt tegen malaria…

Deel deze informatie

Wie en wat

Plaquenil heeft als werkbare stof Hydroxy Chloroquine. Chloroquine is een medicijn dat reeds sinds de jaren 60 (of vroeger) werd gebruikt tegen malaria. Omdat het oude Chloroquine bijwerkingen veroorzaakte, werd het tussen 1995 en 1997 door Rhone Poulenc (is nu Sanofi ) verbeterd (voornamelijk voor hart patiënten). In 1997 is Plaquenil vrijgegeven en het patent liep tot 2007. Na 2007 is dit wereldwijd geproduceerd door verschillende farmaceutische bedrijven.

Plaquenil is makkelijk verkrijgbaar en de prijs ligt tussen 10 EUR en 15 EUR voor een doos (een volledige behandeling). Er goedkoop voor een behandeling. Gezien het patent op het medicijn verliep, levert dit nog maar weinig op voor de grote farma producent.

Hieronder vind je een aantal video’s waarin dokters aan het woord zijn over dit geneesmiddel. Ze vragen zich luidop af waarom mensen niet mogen genezen… Dr. Didier Raoult uit Frankrijk is een gekend viroloog wereldwijd en autoriteit op dat vlak.

  • DR. DIDIER RAOULT: Reassuring results and talk about Chloroquine Treatment: https://youtu.be/eTSLFU0wL6A
  • Dr. Stephen Smith Announces Hydroxy-Choloroquine Study that is “Game Changer” in Battle Against Corona
  • DR. STELLA IMMANUEL | THERE IS A CURE FOR COVID… HYDROXYCHLOROQUINE
  • Het corona geneesmiddel werkt en kost € 15 – Ab Gietelink interviewt Rob Elens
  • HUISARTS ROB ELENS: “CORONA MAG BLIJKBAAR NIET GENEZEN, WANT IEDEREEN MOET AAN DE VACCINS

Werkt het middel?

In principe werkt het voor de behandeling van SARS-COV2 en op de vorige, ook mogelijk gecreëerde, virussen zoals HIV, SARS en ebola. Daarom is het misschien geen groot toeval dat Hydroxy Chloroquine ook hiervoor werkt.

Sars-COV2 en Corona mogen niet met elkaar verward worden. Corona is één van de meeste voorkomende griepvirussen. Daarom testen heel wat mensen hier positief op. (Net zoals het Rhinovirus)

Is het gevaarlijk?

Sinds de aanpassing in 1997 zijn de bijwerkingen beperkt, maar uiteraard moet ALTIJD geoordeeld worden door een arts.

Nog belangrijker is dat Plaquenil werkt tegen het SARS-COV2 virus (niet overdraagbaar via normale weg, wel via bijvoorbeeld een griepvaccin). Dus als je Corona zou hebben (dus verkouden bent), dan heeft Plaquenil helemaal geen effect.

Er wordt wel eens gezegd dat dit preventief kan gebruikt worden. Dat is niet aan te raden. Je MOET natuurlijk ALTIJD je vertrouwensarts raadplegen.

Tot slot leg ik graag de nadruk op het feit ook een ‘gewoon’ griepvirus (in geval van Corona), gevaarlijk kan zijn. Ook een doorsnee griepvirus kan gevaarlijk zijn wanneer je in slechte gezondheid bent, want dan werkt je immuun systeem niet goed.

Steeds geldt: “Breng geen zieke kinderen bij oma of opa of bij een persoon die een zwakke gezondheid heeft”.

Links

https://www.bitchute.com/video/6I350umm3tnn/

https://www.bitchute.com/video/J3NSKH60ZmSS/

About Author

Deel deze informatie

2 thoughts on “Het omstreden (COVID19) medicijn: Hydroxy Chloroquine (PLAQUENIL)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *