Spanje heeft een plan…

0

Terwijl de arts de media en de maatregelen volledig onderuit haalt, poogt de presentatrice met alle macht om het “angst narratief” te blijven herhalen.

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”]

Hebben we iets geleerd sinds maart? Dat is de vraag… Volgens dit artikel blijft lock down een antwoord op de crisis. Maar wat veroozaakt de crisis? De maatregelen, of het virus? Stof tot denken…

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Terwijl de arts de media en de maatregelen volledig onderuit haalt, poogt de presentatrice met alle macht om het “angst narratief” te blijven herhalen. Op een bepaald moment moet er zelfs een collega aan te pas komen om de “te eerlijke” arts de mond te snoeren.

[/et_pb_text][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=274BQL6KtYg” _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *