Wat is het nu?

1

Pandemie of epidemie? Of hebben we een globale paniekaanval gecreëerd d.m.v de PCR- test

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Pandemie of epidemie? Of hebben we een globale paniekaanval gecreëerd d.m.v de PCR- test? Enkele landen en wat cijfers op een rij, kwestie van ons een beter beeld te schetsen van de situatie dan we voorgeschoteld krijgen door de meeste nieuwszenders.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_video src=”https://youtu.be/FU3OibcindQ” _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie

1 thought on “Wat is het nu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *