Over de geschiedenis, de feiten en wetenschap van het mondmasker

0

Wie had ooit gedacht dat dit onderwerp actueel zou worden? Maar vandaag de dag is het mondmasker onderwerp van discussie en verdeeldheid.

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Wie had ooit gedacht dat dit onderwerp actueel zou worden? Maar vandaag de dag is het mondmasker onderwerp van discussie en verdeeldheid.
Met deze video kom je meer te weten over het gebruik van het mondmasker en wordt ook een onderscheid gemaakt tussen de verschillende soorten mondmaskers. Op ‘wat, waarom en hoe’ krijgt je hier antwoord.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_code _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *