Waarom maskers niet werken

6

Dr. Ted Noel legt uit waarom mondmaskers niet werken en demonstreert dit a.h.v. een experiment.

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Dr. Ted Noel legt uit waarom mondmaskers niet werken en demonstreert dit a.h.v. een experiment.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_video src=”https://youtu.be/3MKzKAzKCNk” _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie

6 thoughts on “Waarom maskers niet werken

  1. Uiteraard werken maskers niet
    Zeker niet tegen een onbestaand exogeen virus ( what’s in a name)
    Wij zijn geboren met, maken en stoten kontinu cellulair afval aan/uit, wat slimme handelaars ‘gevaarlijke’ virussen noemen waartegen dient opgetreden met maskers, … en vaccinatie. Let wel op: vaccinatie(s) brengen juist ziekte niet te spreken over de opstapel staande multi-covid- vaxx
    Hoe bewust zijn deze lezers …?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *