Beste collega’s geneesheren…

3

Wij, een grote groep artsen en medische professionals stellen dat de maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen buitenproportioneel zijn en meer schade aanrichten dan dat zij goed doen. Wij pleiten ervoor alle maatregelen per direct op te heffen.

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Wij, een grote groep artsen en medische professionals stellen dat de maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen buitenproportioneel zijn en meer schade aanrichten dan dat zij goed doen. Wij pleiten ervoor alle maatregelen per direct op te heffen.

Waarom de bevolking verder angst aanjagen als blijkt dat de oversterfte van Corona onder een normale seizoensgriep ligt, nl 0,2% versus 0,4%?
Meer dan 95 % van de bevolking heeft weinig of slechts lichte symptomen na besmetting.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” link_option_url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9saW5rX3VybF9hdHRhY2htZW50Iiwic2V0dGluZ3MiOnsicG9zdF9pZCI6IjE4OTUifX0=@” _dynamic_attributes=”link_option_url” link_option_url_new_window=”on” hover_enabled=”0″]

Lees de brief

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie

3 thoughts on “Beste collega’s geneesheren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *