Alle corona maatregelen blijken ineffectief

Van dag tot dag wordt de bittere waarheid, hardnekkig ontkend door de politiek en het “publiek”, duidelijker: Corona is vermoedelijk het meest flagrante en ernstige valse alarm in de medische geschiedenis

Deel deze informatie

Van dag tot dag wordt de bittere waarheid, die hardnekkig wordt ontkend door de politiek en het “publiek”, duidelijker: Corona is vermoedelijk het meest flagrante en ernstige valse alarm in de medische geschiedenis. Een uitgebreide studie door een van ‘s werelds meest gerenommeerde onderzoeksinstituten heeft nu in niet mis te verstane bewoordingen bevestigd: de lockdown en mondmasker verplichting waren niet effectief – niet alleen in Duitsland en Oostenrijk, maar in alle onderzochte landen.

Bij de lockdown werd dit tenminste al toegegeven (zo vrij en berouwvol!) Door de verantwoordelijken; vermoedelijk omdat de verdere planning beoogt de pandemie “te bestendigen”, maar niet langer een lockdown. Anderzijds is het masker in de toekomst ook belangrijk als psychologisch disciplinerend instrument voor de permanente noodtoestand – daarom wordt het niet aangeraakt. Tegelijkertijd, zoals nu opnieuw wordt bevestigd, wordt hun betekenis lang niet gegeven.

De uitgebreide metastudie van het National Bureau of Economic Research (NBER), een van de beste interdisciplinaire onderzoeksinstellingen in de VS, waaruit tot nu toe niet minder dan twee dozijn Nobelprijswinnaars (!) Zijn voortgekomen, bevestigt in alle meedogenloosheid: lockdowns noch maskers hadden een impact had het verloop van Covid-19.

Zoals ” unzensuriert.at ” schrijft, analyseerden de wetenschappers alle niet-farmaceutische coronamaatregelen en hun impact op het aantal sterfgevallen, en kwamen tot de conclusie: het corona-sterftecijfer daalde “ongeacht de genomen maatregelen”, in ALLE landen onderzocht. ” Noch uitgaansverboden, reisbeperkingen, quarantainemaatregelen, noch de vereiste maskers – geen van deze heeft het verloop van de ontwikkeling van het coronavirus beïnvloed “, schrijft het portaal.

Deel deze informatie

2 thoughts on “Alle corona maatregelen blijken ineffectief

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *