Wetenschap, bewijs en transparantie… daar snakken we naar

In de toekomst hopen we dat de huidige beeldvorming kan worden bijgesteld door feiten transparant te communiceren…

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” column_structure=”1_4,3_4″][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”1_4″][et_pb_image src=”https://bewusteburgers.be/wp-content/uploads/2020/09/clear.png” _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” title_text=”clear” hover_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”3_4″][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

‘In de toekomst hopen we dat de huidige beeldvorming kan worden bijgesteld door feiten transparant te communiceren en betere indicatoren te gebruiken zoals het percentage positieve tests bij asymptomatische, matig symptomatische (geen zorg nodig) en echt symptomatische proefpersonen’, schrijven verschillende artsen en academici.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Lees verder op https://www.artsenkrant.com/actueel/waar-is-de-evidence-based-aanpak-bij-covid-19/article-opinion-49643.html

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel deze informatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.