Patent Microsoft

Microsoft heeft een patent op … kijk zelf en check!

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Microsoft heeft een patent op … kijk zelf en check!

In juni 2019 heeft Microsoft een patent genomen op een systeem dat onze bioactiviteit linkt aan cryptocurrency.
‘Cryptocurrency system using bioactivity’ is de titel van het document. Het staat op een officiĆ«le site van de regering die copyright en patenten beheren in de VS.
http://patenscope.wipo.in/

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_code _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Deel deze informatie