Acties voor vrijheid

2

Op deze pagina vind je een overzicht van alle landelijke acties en evenementen om onze vrijheid te behouden/ terug te winnen!

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Op deze pagina vind je een overzicht van alle landelijke acties en evenementen om onze vrijheid te behouden/ terug te winnen!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” column_structure=”1_4,3_4″][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”1_4″][et_pb_image src=”https://bewusteburgers.be/wp-content/uploads/2020/10/overzichtevenement.png” _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” title_text=”overzichtevenement” hover_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”3_4″][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

https://www.facebook.com/groups/286418379308032/

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie

2 thoughts on “Acties voor vrijheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *