Zijn de maatregelen nog te verantwoorden?

Ad Verbrugge in gesprek met lector gezondheidswetenschappen en onderzoeker Sam Brokken

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Ad Verbrugge in gesprek met lector gezondheidswetenschappen en onderzoeker Sam Brokken. Hij bepleit een ‘omgekeerde lockdown’: “We moeten aanvaarden als maatschappij dat het nul risico niet bestaat.”

Eind augustus schreef Brokken een brief (publiceerden we op https://bewusteburgers.be/blog/2020/08/26/lockdown-anders-bekeken) waarin hij pleit voor ander beleid. Hij verzamelde veel handtekeningen, opvallend genoeg ook uit de medische wetenschap.
“De brief is ontstaan op basis van negen maanden onderzoek, wat we hebben sinds het ontstaan van de crisis.”

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_video src=”https://youtu.be/sENMH61eWdc” _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel deze informatie

2 thoughts on “Zijn de maatregelen nog te verantwoorden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.