De grootste misdaad in de geschiedenis?

3

Een Duitse topadvocaat zegt dat dit waarschijnlijk de grootste misdaad is tegen de menselijkheid.

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”]

Een Duitse topadvocaat, bekend om zijn mega- processen tegen Deutsche Bank en VW en lid van de Duitse Corona Investigative Committee, zegt dat degenen die verantwoordelijk zijn voor het Covid-fraudeschandaal moeten worden beproefd voor waarschijnlijk de grootste misdaad tegen de menselijkheid in de geschiedenis.
Reiner Fuellmich.

[/et_pb_text][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=ly7flUk6swQ&feature=youtu.be” _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Deel deze informatie

3 thoughts on “De grootste misdaad in de geschiedenis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *