Mondkapjes: wat met de gevolgen op de lange termijn?

4

Deze neurologe is erg bezorgd om de gevolgen van het langdurig dragen van mondmaskers op de hersenen.

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”]

Deze neurologe is erg bezorgd om de gevolgen van het langdurig dragen van mondmaskers op de hersenen…

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_testimonial author=”Dr. Margarite Griesz-Brisson ” job_title=”Neuroloog” portrait_url=”https://bewusteburgers.be/wp-content/uploads/2020/10/neurologe.png” _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”]

“Terwijl je denkt dat je gewend bent geraakt aan het dragen van je mondkapje en het opnieuw inademen van je eigen uitgeademde lucht, worden de degeneratieve processen in je hersenen versterkt als het zuurstoftekort doorgaat.”

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″]

Het inhaleren van onze eigen uitgeademde lucht zal zonder twijfel een zuurstoftekort en een overvloed van kooldioxide veroorzaken. We weten dat het menselijk brein zeer gevoelig is voor zuurstofgebrek. Er zijn bijvoorbeeld zenuwcellen in de hippocampus, die niet langer dan 3 minuten zonder zuurstof kunnen zijn – ze kunnen niet overleven. De acute waarschuwingssymptomen zijn hoofdpijn, slaperigheid, duizeligheid, concentratieproblemen, vertraging van de reactietijd – reacties van het cognitieve systeem.

Wanneer je echter chronisch zuurstofgebrek hebt, verdwijnen al die symptomen, omdat je er aan gewend raakt. Maar de efficiëntie blijft beperkt en het zuurstoftekort in je hersenen blijft toenemen.

We weten dat het jaren tot decennia duurt voordat neurodegeneratieve ziekten zich ontwikkelen. Als je vandaag je telefoonnummer vergeet, zou de afbraak in je hersenen al 20 of 30 jaar geleden kunnen zijn begonnen.

Terwijl je denkt dat je gewend bent geraakt aan het dragen van je mondkapje en het opnieuw inademen van je eigen uitgeademde lucht, worden de degeneratieve processen in je hersenen versterkt als het zuurstoftekort doorgaat.

Het tweede probleem dat zich voordoet is dat de zenuwcellen in je hersenen niet in staat zijn zich normaal te verdelen. Dus in het geval dat regeringen royaal zullen toestaan om ons te ontdoen van de mondkapjes, zodat wij weer vrij mogen ademen, dan zullen desalniettemin de verloren gegane zenuwcellen niet meer worden geregenereerd. Wat weg is, is weg en blijft onherstelbaar.

Ik draag geen mondkapje, want ik heb mijn hersenen nodig om na te denken. Ik wil een helder hoofd hebben als ik met mijn patiënten omga, en niet in een door kooldioxide veroorzaakte toestand van NARCOSE verkeren.

[…] Er is geen gegronde medische reden om mondkapjes te verplichten, omdat zuurstofgebrek gevaarlijk is voor elk brein. Het moet de vrije keuze van ieder mens zijn of hij of zij een mondkapje wil dragen dat overigens absoluut niet effectief is om jezelf of iemand anders tegen een virus te beschermen.

Voor kinderen en jongeren zijn mondkapjes een absolute NEE-NEE! Kinderen en jongeren hebben een uiterst actief en adaptief immuunsysteem en ze hebben behoefte aan een constante interactie met het microbioom van de aarde. Hun hersenen zijn ook ongelooflijk actief, omdat ze zoveel te leren hebben. Het brein van het kind, of het brein van de jeugd, is continu dorstig naar zuurstof. Hoe meer metabolisch actief het orgaan is, hoe meer zuurstof het nodig heeft. Bij kinderen en jongeren is elk orgaan metabolisch actief.

Het onttrekken van zuurstof aan de hersenen van een kind of jongere is niet alleen gevaarlijk voor de gezondheid, het is feitelijk absoluut crimineel. Zuurstoftekort remt de ontwikkeling van de hersenen en zorgt voor onherstelbare schade.

Het kind heeft de hersenen nodig om te leren, en de hersenen hebben zuurstof nodig om te kunnen functioneren. Daar hebben we geen klinische studie voor nodigDit is een eenvoudige, onbetwistbare fysiologie. Bewust en doelbewust geïnduceerd zuurstoftekort is een absoluut opzettelijk gevaar voor de gezondheid en absoluut een medische contra-indicatie.

Een absoluut medische contra-indicatie in de geneeskunde betekent dat een medicijn, alsook deze therapie, deze methode of maatregel niet mag worden gebruikt. Om een hele bevolking te dwingen een absolute medische contra-indicatie desnoods met geweld af te dwingen, moeten er duidelijke en ernstige redenen zijn en moeten de redenen worden voorgelegd aan bevoegde interdisciplinaire en onafhankelijke instanties.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie

4 thoughts on “Mondkapjes: wat met de gevolgen op de lange termijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *