Is paniek terecht in de kwestie Corona?

3

Alweer een dossier dat duidelijk maakt dat er geen reden tot paniek is…

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

‘Eén van de grootste epidemiologen wereldwijd heeft een dossier neergelegd waarmee hij toont dat deze hele crisis gaat over een storm in een glas water’, aldus Ramon Bril (Café Weltschmerz). 
Onderaan de video vind je het document waarover hij spreekt.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=PJsEh_XrD9Y” _builder_version=”4.5.2″ _module_preset=”default”][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Publication: Bulletin of the World Health Organization; Type: Research

Article ID: BLT.20.265892

John P A Ioannidis

Infection fatality rate of COVID-19

DocumentJ.PALLoannidis.pdf

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel deze informatie

3 thoughts on “Is paniek terecht in de kwestie Corona?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *