Google, Facebook, Obama, Bidens en Clinton aangeklaagd wegens genocide met AI Bio-technologie en 5G

1

Straf: een rechtzaak met inhoud! Kijk ook naar de video…

Een rechtszaak tegen de grootheden in Amerika en China, omdat AI (Artificial Intelligence) tegen de mensheid wordt gebruikt. Dit gaat onder andere over het inzetten van 5G, biowapens en biotechnologieën, zoals in de huidige coronacrisis. Maar ook over surveillance- en controlesystemen die gebruikt worden voor grove mensenrechtenschendingen in China en de rest van de wereld bedreigen.

China en Amerikaanse techgiganten bedreigen alle mensen ter wereld met een Quantum Artificial Intelligence-systeem, gekoppeld aan de komende 5G- en 6G-netwerken. Een kunstmatige intelligentie-systeem dat ver buiten de controle van de mens ligt. Dat zegt Cyrus Parsa van The AI Organization.

https://www.ellaster.nl/2020/04/05/google-facebook-obama-bidens-en-clinton-aangeklaagd-wegens-genocide-met-ai-bio-technologie-en-5g/

About Author

Deel deze informatie

1 thought on “Google, Facebook, Obama, Bidens en Clinton aangeklaagd wegens genocide met AI Bio-technologie en 5G

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *