Wanneer de politiek voor dokter speelt

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ custom_margin=”|auto|42px|auto||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.6.6″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Geen bewijs dat er sprake is van pandemie. Deze dokter vertelt in het kort dat leugens vertelt worden i.v.m de Corona crisis. In feit is er sprake van hysterie en angstpsychose. De realiteit toont dat het hier over niets meer dan een (zware) griep gaat.

Artikel:
https://summit.news/2020/11/18/top-pathologist-claims-coronavirus-is-the-greatest-hoax-ever-perpetrated-on-an-unsuspecting-public/

[/et_pb_text][et_pb_video src=”https://youtu.be/uEo3rnU12jw” _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie

1 thought on “Wanneer de politiek voor dokter speelt

Comments are closed.