Het Astra Zeneca covid-19 vaccin

Wat zit er in het COVID19 Vaccin en is het veilig?

Deel deze informatie

Introductie

Men is al gestart met de leveringen van dit vaccin. De informatie op het verpakkingslabel van dit vaccin is al op verschillende plaatsen gedeeld (Zie foto onderaan). Er zijn hierop een aantal opvallende zaken af te lezen. Deze zaken bevestigen de eerdere vermoedens van verschillende wetenschappers.

Recombinant DNA

Dit wil zeggen dat men het DNA van verschillende diersoorten wil samenvoegen via DNA-manipulatie. In geval van het Astra Zeneca vaccin wordt het DNA van een chimpansee ingespoten en vermengd met het menselijk DNA. Dit is uiterst zorgelijk omdat we natuurlijk niet kunnen weten hoe het lichaam hierop gaat reageren.

ChAd0x1

Dit is de procedure volgens de welke aan het DNA-stukje van de chimpansee (zie hierboven) ook een adenovirus (verkoudheidsvirus) toegevoegd wordt.

MRC-5

Oorspronkelijk was het idee om te onderzoeken hoe deze cel zou reageren op diverse geneesmiddelen. Maar in de loop van de tijd, en tot op de dag van vandaag, is men deze cel rechtstreeks gaan gebruiken in verschillende vaccins waaronder in het verplichte poliovaccin. (Zoals het label toont) wil men deze MRC-5 cel nu ook gaan gebruiken in het Astra Zeneca covid-19 vaccin.

Pfizer vaccin

We kennen de reden hier niet van, maar deze extreem lage bewaartemperatuur is op zijn minst opmerkelijk te noemen.

Links

De ingredienten van de meest courrante vaccins. Let of MRC-5.
https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

Deel deze informatie

5 thoughts on “Het Astra Zeneca covid-19 vaccin

  1. hebben jullie een voorbeeld van een brief waar ik de school aansprakelijk kan stellen als ze zonder mijn toestemming mijn kind testen of vaccineren?
    mvg Ab

    1. Beste, we hebben een eerste stap gezet betreffende de schade m.b.t mondmaskers.
      Een volgende stap zal inderdaad gaan over aansprakelijkheid. Blijf ons volgen ;).

Comments are closed.