Beste mensen, bewuste burgers

Met vreugde brengen we jullie een boodschap van hoop voor het nieuwe jaar!

Enkele jaren geleden verscheen de film Thrive, the movie. Deze prachtige film laat alles wat er in de wereld fout loopt als een puzzel in elkaar vallen. Alles is verbonden: de bankencrisis van 2008, klimaat, agrochemie, big farma en telecom… gestuurd door een meedogenloze elite in een piramidale machtsstructuur die alles omvat. 

Op het einde van de film worden enkele concrete acties voorgesteld die iedereen vrij staan te doen. Enkele voorbeelden hiervan: elke Euro in transitie, onttrek je geld en je energie aan wat je niet wilt en richt je op wat je wél wilt.

Ondertussen is er weinig veranderd – er is een grootsere en beter georganiseerde beweging nodig.

We zien dat voornoemde elite nu in een tweede versnelling is gekomen.

Een georchestreerde fake pandemie als excuus om een volledige wereldbevolking te vaccineren.

Een frauduleuze PCR test die ‘veiligheidsmaatregelen’ legitimeert. Gezonde mensen mogen niet meer werken, zich verplaatsen, zich verenigen,… Een nooit geziene censuur die van de gewone media leugenachtige angstpropaganda- kanalen maakt. Een WHO die barst van de belangenconflicten, en de scepter zwaait boven de nationale wetgevingen ..

Alle genomen maatregelen dienen om de bevolking aan de bedelstaf te krijgen en dan een totale economische hervorming in te voeren, een Great Reset. Iedereen een gewaarborgd inkomen en verlies van alle bezit, onder voorwaarde van vaccinatie.

Een false flag operation/plan uitgedacht door de elite, met een nieuw normaal van maskers, afstand en verlies van burgerrechten, stevig op weg naar een technocratische nachtmerrie waar de mens omgevormd wordt tot gechipte en gecontroleerde slaven.

Wat kunnen we als bewuste burgers concreet doen?

De wet van aantrekking laat ons mee resoneren met alles wat we aandacht geven en… versterkt het.

Weerstand is dus uiteindelijk geen goede reactie.

Maar…

Er is hoop! 

Tot onze grote vreugde is er een volledig uitgewerkt burgerplan beschikbaar, dat eindelijk de grote ommekeer kan betekenen. Zonder strijd, gericht op wat we willen.     

De United People Foundation.

Waar iedereen intekent op een Vredesverklaring voor, van en door de mensen, die uitsluitend het welzijn van allen beoogt, uitgaande van een Nieuwe Verklaring van de Rechten van de Mens.

En het criminele, financiële systeem waar alle welvaart naar boven vloeit eindelijk bij de wortels aanpakt in de vorm van een nieuwe bank – de renteloze Bank of Joy en een nieuwe munt, de URA, die niet berust op schuld. Geen inflatie meer. Handel drijven met gelijkgestemden. Omvorming van het belastingsysteem. Invloed op het beleid door referendums.

Het hele project in al zijn fasen is helemaal uitgewerkt en zit momenteel in fase 1, met reeds duizenden die hierop intekenden. Het is wereldwijd toepasbaar.

Zo laten we het Oude los en richten ons allen naar het Nieuwe: een People’s Reset.

Burgers verenigen zich in het goede, zo kan onze samenleving stap voor stap terug in handen komen van de mensen zelf, als een gigantisch coöperatief.

Er is geen strijd, we richten ons gezamenlijk naar wat onze harten willen.

Declaration of Peace

Ons samen richten op wat we wel willen!   

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pexels-pixabay-207896.jpg

Welkom in een wereld van broederschap en verbondenheid waar we samen de wereld creëren waar we naar snakken!

We wensen jou en je geliefden een wonderlijk nieuw jaar toe vol hoop, transformatie, verbondenheid en de kracht om los te laten wat niet (meer) klopt en je resoluut te richten naar dat wat vreugde brengt en vruchten kan dragen. Samen maken we er een prachtig 2021 van!

Hartelijke groet

De redactie.

PS: als toemaatje deze 2 filmpjes van Paul Van Egghe, hypnotiseur.

Onderaan vind je een video om de voortdurende angstprogrammaties die via de media naar ons komen te deleten. Ideaal om breed te sharen! Dank je Paul!

Intro door Paul van Egghe

Hypnose sessie (11min)

Deel deze informatie