Dr. Fauci onder de loepe

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]Er komt steeds meer informatie van onafhankelijke experten. Er is veel meer dan ‘er klopt iets niet’, het gaat over een hele structuur die opgezet is. Dr. Fauci gaat hierbij ook niet vrijuit, en jij mag als kijker zelf beslissen of dit terecht is of niet. “New Earth Pulse” heeft met een twee uur durende live uitzending de leugens en tegenstrijdigheden samen met Dr Judy Mikovits, David Martin, Robert F. Kennedy en Rocco Gallati opgesomd. Niemand daarvan zal zomaar een mening geven waarbij ze misdaden tegen de mensheid naar voor schuiven. De video is beschikbaar voor iedereen, al zal je even je beste Engels moeten bovenhalen ervoor, een vertaling is nog niet beschikbaar.[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Deel deze informatie