[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

In 1971 werd in het nieuws al toegegeven dat de griepprik niet werkt en zelfs gevaarlijk is. Erger nog, dat er een kankerverwekkende stof aan het vaccin was toegevoegd waar ze al vanaf wisten voordat de vaccins überhaupt gegeven werden.

Wetenschappers die zich erover uitspraken werden vlug overgeplaatst…

Klinkt dit bekend in de oren?

Nederlandstalige ondertitteling beschikbaar bij instellingen (tandwieltje rechts onderaan)

[/et_pb_text][et_pb_video src=”https://youtu.be/3dKOxS37bO4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_video][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Deel deze informatie

2 thoughts on “De griepprik anno 1971

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *