Grondwettelijk Hof vernietigt Vlaams decreet dat draadloze slimme meters verplicht

1

Arrest maakt brandhout van de verplichting om een draadloze meter in huis te nemen!

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ width=”96.8%” min_height=”486.3px”][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_padding=”3px||5px|||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” min_height=”447px” custom_margin=”||-12px|||” custom_padding=”|0px||||” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

DE BEWUSTE BURGERS HOUDEN JE OP DE HOOGTE!

De Vlaamse media slaan ons dezer om de oren met digitale meters, zonnepanelen en het prosumententarief. Dat doen ze nadat het Grondwettelijk Hof een aantal elementen van een Vlaams decreet heeft vernietigd.

Waar onze media echter met geen woord over reppen, dat is wat het Hof besliste over de draadloze digitale meters: uit gezondheidsoverwegingen maakt het arrest brandhout van de verplichting om een draadloze meter in huis te nemen.
Vanaf nu kan iedereen de draadloze digitale meter dus afwijzen en om een bekabelde variant verzoeken. De netbeheerder heeft niet het recht om te dreigen om je elektriciteit af te sluiten als je niet doet wat zij willen.

Men zegge het verder!

Lees het persbericht hier

ARREST 5/202

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie

1 thought on “Grondwettelijk Hof vernietigt Vlaams decreet dat draadloze slimme meters verplicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *