De onschendbaarheid van de farmaceutische industrie

2

De vaccinefabrikanten hebben in 2011 het hooggerechtshof kunnen overtuigen dat er geen aansprakelijkheid moet zijn voor de farmaceutische industrie met betrekking tot vaccins. Ze hebben legale immuniteit gekregen en zijn onschendbaar

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

De vaccinefabrikanten hebben in 2011 het hooggerechtshof kunnen overtuigen dat er geen aansprakelijkheid moet zijn voor de farmaceutische industrie met betrekking tot vaccins. Ze hebben legale immuniteit gekregen en zijn onschendbaar. De uitspraak luidde dat vaccins onvermijdelijk onveilig zijn en daaruit voortvloeiend geen rechtszaken meer kunnen aangegaan worden tegen welk vaccin dan ook. ¹

Dus als vandaag u of uw kind vaccin schade heeft opgelopen of een kind sterft aan de gevolgen van vaccinatie kan, zelfs met gestaafde bewijzen, niemand aansprakelijk gesteld worden in een burgerlijke rechtbank. 

Niet degene die de vaccins maken of verkopen, niet degene die de vaccin voorschrijft, niet degene die de vaccin promoot, niet degene die het vaccin geeft en ook niet degene die het vaccin verplicht maakt. De enige die verantwoordelijke voor vaccinatieschade aan het kind is de ouder!

Het gevolg is dat er geen druk is op de kwaliteitscontrole van vaccins omwille van deze vrijstelling van productaansprakelijkheid. Ze kunnen in principe om het even wat in de vaccins stoppen. Bovendien is er gedurende 32 jaar geen kwaliteitscontrole uitgevoerd op Federaal goedgekeurde vaccins. Dat betekent dat er geen actueel bewijs is over de werking en de veiligheid van vaccins. ²

De National Vaccine Injury Compensation Program (NVICP), is het enige middel om schadevergoeding te vragen voor degenen die gewond zijn geraakt door een vaccin. De NVICP, beter bekend als de “Vaccin Court”, is opgericht als een direct gevolg van de goedkeuring van de National Childhood Vaccine Injury Act van 1986. De NVICP biedt een alternatief voor de traditionele schadeclaims die bij staats- of federale rechtbanken werden ingediend. Veel gevallen nemen meerdere jaren of langer in beslag en vereisen een enorme inzet van families die soms al op de rand van faillissement zijn gedreven om voor het door vaccin gewonde familielid te zorgen. ³

Het geld komt van ‘the vaccin injury trust funds’ dat een onderdeel uitmaakt van het ‘National Vaccin Injury Compensation Program (NVICP)’ gefinancierd door tax op vaccins. 

Als de regering en de farmaceutische industrie beweren dat vaccins veilig  en efficiënt zijn, waarom heeft het trustfonds dan over de 4,51 biljoen (4510 miljard) dollars betaald als schadevergoeding door vaccine schade?
Zie ‘the US department of health in human services’  website met het data rapport.. 

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://bewusteburgers.be/wp-content/uploads/2021/02/awardspaid.png” title_text=”awardspaid” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Robert Krakow, een zeer deskundige vaccine letsel advocaat, vertelt dat het juridisch systeem zo is opgezet dat de waarheid moeilijk aan het licht kan komen. Als je de gezondheidszorgindustrie in vraag stelt, is er geen prijs die u niet betaalt. 

De farmaceutische industrie zal een scherm optrekken en alles in het werk stellen om de stelling te verdedigen dat vaccins veilig zijn. ⁵ 

Maar elke rode vlag met vaccins moet als een probleem worden beschouwd en we moeten een rem zetten op de toediening ervan tot bewezen is dat het veilig is. En niet omgekeerd. 

De reguliere geneeskunde duldt geen tegenspraak van vaccine twijfelaars. Gelukkig zijn er integere advocaten zoals Robert Krakow die de vrije keuze van het individu verdedigt.

Mensen moeten vrij zijn in het accepteren of het weigeren van vaccins. 

[/et_pb_text][et_pb_button button_text=”Volgende: Informed consent of geïnformeerde toestemming.” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” button_url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9saW5rX3VybF9wb3N0Iiwic2V0dGluZ3MiOnsicG9zdF9pZCI6IjQwNjUifX0=@” _dynamic_attributes=”button_url” button_alignment=”right” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_divider _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Bronnen:

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie

2 thoughts on “De onschendbaarheid van de farmaceutische industrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *