Geïnformeerde toestemming en medische keuzevrijheid

Het menselijk recht op een vrije medische keuze dient ten allen tijde gerespecteerd te worden

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Het menselijk recht op een vrije medische keuze dient ten allen tijde gerespecteerd te worden. 

Een medisch invasieve ingreep, zoals vaccinatie, is zonder toestemming verboden. Onder een invasieve behandelmethode wordt in de geneeskunde en in andere onderzoeks- en behandelgebieden, een methode verstaan waarbij men met apparatuur of anderszins, in het te behandelen of te onderzoeken lichaam of voorwerp binnendringt. Het woord invasief komt van het Latijnse woord ‘invadere’ en betekent binnendringen.

Een democratisch verkozen overheid staat altijd ten dienste van de bevolking en dient de mensenrechten en de vrijheid en soevereiniteit van haar bevolking te respecteren. Het verplichten van medische ingrepen (zoals testen en vaccinaties) is illegaal, ongrondwettelijk, onmenselijk en onaanvaardbaar. ¹

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Verplichte vaccinaties zijn een wettelijke inbreuk:  

  • op artikel 3 van de ‘Universele Rechten van de Mens’
  • op artikel 1 van de ‘Nurenberg Code’
  • op artikels 3, 6 en 28 van de ‘Universele Verklaring over Bio-ethiek en Mensenrechten’ van de Unesco
  • op het ‘Verdrag der Mensenrechten en Geneeskunde’ van de Europese Raad (waarin letterlijk staat: ‘de belangen van de mens krijgen voorrang op de belangen van de wetenschap of de samenleving’)
  • op diverse artikelen uit de Verklaring van Helsinki (over geïnformeerde toestemming)
  • op de Universele Verklaring over het Menselijk Genoom en de Mensenrechten (in het geval van DNA en RNA vaccins)
  • op artikel 11 van de ‘Nederlandse grondwet’
  • op artikel 23/2 van de ‘Belgische grondwet’
  • op artikel 3 uit de ‘Verklaring van Vrede’ van de ‘United People Foundation’ (Het opgroeiende kind heeft recht op bescherming tegen elke inbreng van buitenaf die het lichaam, verstand, geweten, de ziel of geest direct of indirect kan of zal beschadigen.)
  • op diverse fragmenten uit de Heilige Boeken der mensheid, waaronder de bijbel en de koran (de mens is een tempel geschapen naar het evenbeeld van God en heeft recht op lichamelijke integriteit – zie ook de Gouden Regel van alle religies).
[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Dr. Elke de Klerk, oprichter van Artsen voor Waarheid en lid van de World Doctors Alliance, informeert ons dat het corona vaccin een experimenteel vaccin is. Zoals eerder beschreven kan het leiden tot tientallen levensbedreigende nevenwerkingen. Waarom wordt deze vaccinatie opgedrongen aan de hele bevolking, zonder iemand te informeren over de ernstige risico’s die hieraan verbonden zijn? ²

Het vaccin is niet verplicht. Iedereen is vrij om te beslissen wat hij/zij wel of niet zal doen. Wie zich laat vaccineren doet dit uit vrije wil en op eigen risico en doet er goed aan om zich grondig te informeren. De overheid kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele nevenwerkingen. Ze kan hoogstens aangesproken worden wegens dwaling en/of bedrog omdat zij een vaccin gepromoot heeft als veilig en efficiënt. 

Wereldwijd begint er een tegenbeweging te ontstaan tegen de corona vaccinaties die nu overal op het punt staan te beginnen of bezig zijn. 

De Franse vaccinatiewet waarbij niet-gevaccineerde mensen straks geen gebruik meer kunnen maken van het openbaar vervoer is vanwege een storm van kritiek die in het land is losgebarsten, voorlopig in de prullenbak verdwenen. ³

Ook talloze artsen beginnen nu bezwaren te maken tegen deze vaccins omdat ze niet veilig zijn en gevolgen hebben voor volgende generaties.

Op de vraag of hij het vaccin zal nemen, antwoordde Microbioloog Professor Sucharit Bhakdi, auteur van de bestseller ‘Corona, vals alarm?’, : “Natuurlijk niet! Ik ben niet gek.” Hij waarschuwt voor het gevaar van op genen gebaseerde corona vaccins. Tevens weigeren de meeste Europeanen het corona vaccin en uitspraken als: ‘Zelfs niet voor 10 miljoen euro’ werden gelost! Ook zorgmedewerkers bieden weerstand tegen de prik, ze willen geen proefkonijn zijn.

Amerikaanse gezondheidswerkers weigeren tevens het COVID-19-vaccin. Ruim een derde van de huisartsen wil zichzelf niet laten vaccineren tegen het coronavirus en zou ook patiënten afraden zich ermee te laten inspuiten. Waarom willen veel dokters daar dan niet van weten? 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_button button_text=”Volgende: Het gevaar met het coronavaccin” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” button_url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9saW5rX3VybF9wb3N0Iiwic2V0dGluZ3MiOnsicG9zdF9pZCI6IjQxMDEifX0=@” _dynamic_attributes=”button_url” button_alignment=”right” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_divider _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Bronnen:

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie