Getuigenissen van ouders en ervaringen uit de dokterspraktijk omtrent de schade van vaccinaties

Ouders waarvan de kinderen schade hebben opgelopen door vaccins willen dat bekend maken om te voorkomen dat andere kinderen ook schade oplopen. Deze ouders waren zich niet bewust van deze mogelijkheid tot iatrogene schade en hadden geaccepteerd wat hen verteld is over vaccins, namelijk dat vaccinaties goed zijn voor hun kinderen.

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Ouders waarvan de kinderen schade hebben opgelopen door vaccins willen dat bekend maken om te voorkomen dat andere kinderen ook schade oplopen. Deze ouders waren zich niet bewust van deze mogelijkheid tot iatrogene schade en hadden geaccepteerd wat hen verteld is over vaccins, namelijk dat vaccinaties goed zijn voor hun kinderen.

In 2016 onderzocht het parket van Ieper (België) het verdachte overlijden van de eenjarige M. uit het West-Vlaamse Westrozebeke. De ouders vermoeden dat het jongetje stierf als gevolg van de vaccinaties die hij twee dagen eerder kreeg. “Twee inentingen met zeven vaccins. Niet ieder kind kan zo’n cocktail aan”, zegt de papa. ¹

Er zijn grote sommen betaald aan ouders waarvan de kinderen vaccineschade opliepen. Een grote rechtszaak waar het verband tussen autisme en vaccins is aangetoond, werd door de regering verborgen gehouden. Iemand heeft het toch publiekelijk bekend gemaakt in 2008.

Hannah Poling werd in haar eerste 18 maanden beschreven als normaal, gelukkig en vroegrijp. Vervolgens, in juli 2000, werd ze tijdens één doktersbezoek ingeënt tegen negen ziekten: mazelen, bof, rubella, polio, varicella, difterie, pertussis, tetanus en Haemophilus influenzae. Daarna ging haar gezondheid snel achteruit. Ze kreeg hoge koorts, stopte met eten, reageerde niet als er iets tegen haar werd gezegd, begon tekenen van autisme te vertonen en kreeg schreeuwende aanvallen. In 2002 dienden Hannah’s ouders een autisme-claim in bij de federale vaccinrechter.

Hanna nam deel aan een studie voor normaal ontwikkelde kinderen vóór ze als autistisch werd gediagnosticeerd en had een geavanceerde beeldvormingstechnologie voor de hersenen ontvangen door de Harvard university. Haar vader Jon Poling, neuroloog, Md, PhD, kon aantonen dat haar reactie op de vaccinaties de oorzaak van haar autisme was. De vaccinerechtbank oordeelde in hun voordeel. 

Er was genoeg bewijs om te besluiten dat de vaccins toegediend aan Hanna autisme veroorzaakten. De familie kreeg 1,5M dollar. 

En zo zijn er nog duizenden gevallen waar ouders betaald werden wanneer in de rechtbank werd aangetoond dat het kind beschadigd was na het ontvangen van het vaccin. De officier van justitie van Texas, Nico LaHood en zijn vrouw Davida, hebben vier kinderen waarvan twee gevaccineerd zijn en twee niet en werden zo een onbedoelde case studie. Hun gevaccineerde kinderen vertonen allerlei gezondheidsproblemen terwijl hun ongevaccineerde kinderen in goede gezondheid verkeren. Hun gevaccineerde zoon, Michael, zit in het spectrum van autisme. De vader vertelt dat het autisme van zijn zoon veroorzaakt werd door vaccins. ³

Het International Journal of Environmental Research and Public Health heeft een 10 jaar durende studie gepubliceerd waaruit blijkt dat ongevaccineerde kinderen in de VS een vele malen betere gezondheid hebben dan hun gevaccineerde leeftijdsgenoten.

Vaccins zorgen bij 50% van de gevaccineerde mensen voor langdurige schade zoals suikerziekte, autisme, kanker, hartklachten en auto immuunziekten. Daarom komt er op 22 februari 2021 een zeer grote rechtszaak in de USA waarin de farmaceutische industrie verantwoordelijk wordt gehouden voor de schade die vaccins brengen. Advocaat Gregory Glazer voert een rechtszaak in Amerika die alles kan veranderen in de wereld. Ze hebben aangetoond dat ongevaccineerden de meest gezonde mensen zijn en dat vaccins chronische ziektes veroorzaken. Van de ongevaccineerde kinderen hebben maar 5% chronische ziektes en van de gevaccineerde 50%! Dat verschil is zo ontzettend groot en causaliteit is nu onomstotelijk vastgesteld. Er werd geen diabetes gevonden bij de niet gevaccineerde groep.

Pharma is erg bang voor dit onderzoek. Ze weigeren zelf om gevaccineerden te onderzoeken in vergelijking met ongevaccineerden. Ze weten natuurlijk de uitkomst. ⁵ 

Dokter Andrew Wakefield is de regisseur van ‘Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe’, een documentaire waarmee hij aantoont dat vaccinaties wel degelijk autisme kunnen veroorzaken, ondanks de hardnekkige ontkenning ervan door de medische ‘wetenschap’. Hij verklaart in de film tevens dat onderzoekers van het Amerikaanse CDC, het Centrum voor Controle en Preventie van Ziektes, daarvan al tientallen jaren op de hoogte zijn en daarover onder andere hebben gefraudeerd.

Dr. Jeff Bradstreet werd in zijn leven persoonlijk geconfronteerd met autisme; beide zijn zoon én stiefzoon waren autistisch. Mede hierdoor wijdde dr. Bradstreet een groot deel van zijn leven aan de studie naar de oorzaken van autisme. Hij getuigde zelfs voor het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden (U.S. House of Representatives) over het verband tussen vaccinatie en autisme. Dr. Bradstreet werkte tot aan zijn dood met een weinig bekend molecuul dat op natuurlijke wijze voorkomt in het menselijk lichaam. GcMAF (Globulin component Macrophage Activating Factor), wat het GC (het eiwit globuline) is dat na verbinding met vitamine D in het lichaam het vermogen in zich heeft om een universeel antikanker middel te zijn.  Daarnaast heeft men sterke aanwijzingen, dat GcMAF in staat is een belangrijke rol te spelen bij de genezing van autisme, HIV, lever- en nierziekten, en diabetes.

Dr. Jeff Bradstreet ontdekte ook de link tussen vaccinaties, autisme en hoge spiegels van Nagalase. Hij behandelde deze kinderen met GcMAF dat hij uit Europa importeerde, hoewel dat illegaal was. Hierdoor verbeterde de immuunfunctie en knapten de meeste autisten op.

Zowel de ervaring van talloze ouders dat hun kind na vaccinatie op korte tijd naar autisme evolueerde, als het toenemend inzicht in de mechanismen die het ontstaan van autisme na vaccinatie verklaren, zijn een reden om een verband wel degelijk als bewezen te beschouwen.

Waarom dan de push tot het blindelings blijven volgen van het vaccinatieschema?

[/et_pb_text][et_pb_button button_text=”Volgende: Push tot het blindelings volgen van het vaccinatieschema” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ button_url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9saW5rX3VybF9wb3N0Iiwic2V0dGluZ3MiOnsicG9zdF9pZCI6IjQwNTAifX0=@” _dynamic_attributes=”button_url” button_alignment=”right”][/et_pb_button][et_pb_divider _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Bronnen:

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie