Het gevaar met het coronavaccin

Bij vaccinatie kunnen overmatige of ongecontroleerde niveaus van cytokinen vrijkomen die vervolgens meer immuuncellen activeren, wat resulteert in hyperinflammatie. Dit kan de mens ernstig schaden of zelfs doden. Ook het risico op onvruchtbaarheid bij vrouwen wordt aangehaald

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Het gevaar met het corona vaccin zit volgens Dr Wolfgang (ex voorzitter van de Gezondheidscommissie van de Raad van Europa) en dr Yeadon (ex-vice president Pfizer) in het verhoogd risico op het ontstaan van een cytokine storm in het lichaam. Cytokinen zijn kleine eiwitten die door veel verschillende cellen in het lichaam worden afgegeven, waaronder die van het immuunsysteem. Ze coördineren de reactie van het lichaam tegen infectie en veroorzaken ontstekingen. 

Bij vaccinatie kunnen overmatige of ongecontroleerde niveaus van cytokinen vrijkomen die vervolgens meer immuuncellen activeren, wat resulteert in hyperinflammatie. Dit kan de mens ernstig schaden of zelfs doden. Ook het risico op onvruchtbaarheid bij vrouwen wordt aangehaald. ¹

Artsen en wetenschappers noemen het corona vaccin gevaarlijk en doen een oproep om het niet te nemen. ² Prof. Dr. Matthias Desmet en Lector Gezondheids-wetenschappen Sam Brokken, geven deskundige uitleg op tal van vragen rond het corona vaccin. ³ 

Ook Dr. Kris Gaublomme schijnt in zijn presentatie een licht op de kwestie van het corona vaccin. De Belgische arts John Schulpen spreekt over de DNA-veranderende eigenschappen van het corona vaccin en over het ingrediënt luciferase dat eenvoudig zichtbaar maakt wie wel en wie niet gevaccineerd is. ⁵ 

In bijlage vindt u tevens een analyse, opgesteld door de Belgische arts Hilde De Smet van ‘docs4opendebate’, over de vaccins die momenteel in België toegediend worden, wat betreft werkzaamheid, de veiligheid en de verantwoordelijkheid van de arts. Ten tweede nog een document dat als patiënt kan voorgelegd worden aan de arts.

We moeten ons ervan bewust zijn dat het toedienen van het corona vaccin niet zonder gevaar is, schrijft immunoloog dr. Carla Peeters. Inmiddels komen uit Amerika, waar al enkele weken gevaccineerd wordt, signalen van bijwerkingen, zoals allergische reacties waaronder anafylactische shock (een ernstige allergische reactie die fataal kan zijn) en ernstige ontstekingen. ⁷ 

We zijn geen proefkonijnen! Een snel in elkaar geflanst vaccin is onvoldoende getest. Bijgevoegd vindt u de ‘Vaccinatie Veiligheidsclausule’. Kan de arts deze clausule zonder probleem ondertekenen als hij of zij iemand het vaccin toedient? Aansprakelijkheid kan hij of zij dan niet meer naast zich neerleggen. Als praktiserend geneeskundige heeft de arts de ‘Eed van Hippocrates’ gezworen. Volgens deze afgelegde artseneed is elke arts verplicht de patiënt GEEN schade te berokkenen en de geneeskundige kennis van zichzelf en anderen te bevorderen. Tevens heeft de arts gezworen dat hij/zij de geneeskunst zo goed als mogelijk zal uitoefenen ten dienste van medemens.

[/et_pb_text][et_pb_button button_text=”Volgende: complicaties met het coronavaccin” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” button_url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9saW5rX3VybF9wb3N0Iiwic2V0dGluZ3MiOnsicG9zdF9pZCI6IjQxMDUifX0=@” _dynamic_attributes=”button_url” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ button_alignment=”right”][/et_pb_button][et_pb_divider _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Bronnen:

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Deel deze informatie