Het rapporteren van vaccinatieschade en onderzoek naar de veiligheid van vaccins wordt door de overheid ontmoedigd.

Waarom is het taboe om wetenschappelijke studies uit te voeren rond de veiligheid het CDC vaccinatieprogramma?

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Waarom is het taboe om wetenschappelijke studies uit te voeren rond de veiligheid het CDC (Centers for Disease Control and Prevention) vaccinatieprogramma?

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Het instituut voor geneeskunde geeft toe dat sleutelelementen van het vaccinatieschema, bijvoorbeeld het aantal, de frequentie, het tijdstip, de volgorde en de leeftijd op het moment van toediening van vaccins, niet systematisch zijn onderzocht in onderzoeksstudies. ¹

Studies rond de combinaties van verschillende vaccins in één dosis, de ingrediënten van vaccins en hun effect op ons lichaam, de hoeveelheid vaccins gegeven op 1 dag en de combinaties van vaccins met andere medicatie wordt vermeden.

In 2018 hebben Robert F. Kennedy Jr. (vaccin letselschade advocaat) en Del Bigtree (producent van de documentaire ‘VAXXED’) samen met het ICAN (Informed Consent Action Network) een rechtszaak gewonnen tégen de Amerikaanse overheid en de farmaceutische-vaccinatie-industrie. Ze hebben voldoende aangetoond en bewézen, aan de hand van relevante overheidsdocumenten, dat alle federaal goedgekeurde vaccins in de afgelopen 32 jaar NOOIT zijn getest op kwaliteit en al meer dan 30 jaar geen bewezen veiligheid of effectiviteit hebben gehad..! ²

De W.H.O. (World Health Organizaton-Wereldgezondheidsorganisatie) geeft dus toe dat vaccins niet veilig zijn en ze zijn in paniek over het feit dat veel artsen en verpleegkundigen eindelijk de veiligheid van vaccins in twijfel beginnen te trekken en zich bewust worden van de gecoördineerde cover-up van vaccinletsel. ³ (link verwijderd)

Niettegenstaande het ontmoedigen van wetenschappelijke studies rond de veiligheid van vaccins door de overheid, is er hieromtrent genoeg wetenschappelijke onderzoek gedocumenteerd op basis van getuigenissen van ouders en dokters die vaccinschade aan het licht brengen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_4,3_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://bewusteburgers.be/wp-content/uploads/2021/02/miller.jpg” title_text=”miller” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Veel mensen zijn oprecht van mening dat alle vaccins veilig zijn, dat bijwerkingen zeldzaam zijn en dat er geen collegiaal getoetste wetenschappelijke studies bestaan ​​die aantonen dat vaccins schade kunnen aanrichten. 

Het boek ‘Miller’s Review of Critical Vaccine Studies’ vertelt ons de andere kant van het verhaal. Het is een uitgebreide en samenhangende opeenstapeling van peer-reviewed onderzoek naar vaccinkwesties en natuurlijke immuniteit. Het bevat samenvattingen van 400 belangrijke wetenschappelijke artikelen om ouders en onderzoekers te helpen hun begrip van vaccinaties te vergroten.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_button button_url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9saW5rX3VybF9wb3N0Iiwic2V0dGluZ3MiOnsicG9zdF9pZCI6IjQwNDUifX0=@” button_text=”Volgende: Getuigenissen van ouders en ervaringen uit de dokterspraktijk” button_alignment=”right” _builder_version=”4.8.1″ _dynamic_attributes=”button_url” _module_preset=”default”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_divider _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Bronnen:

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie

1 thought on “Het rapporteren van vaccinatieschade en onderzoek naar de veiligheid van vaccins wordt door de overheid ontmoedigd.

Comments are closed.