Iatrogene schade die gepaard gaat met vaccinatie.

Iatrogene schade is de schade toegebracht aan de gezondheid als gevolg van een medische ingreep, medicijnen of een medische behandeling zoals vaccinatie.

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Iatrogene schade is de schade toegebracht aan de gezondheid als gevolg van een medische ingreep, medicijnen of een medische behandeling zoals vaccinatie.

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://bewusteburgers.be/wp-content/uploads/2021/02/cigarettes.png” title_text=”cigarettes” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Net zoals vroeger, toen sigarettenfabrikanten artsen gebruikten voor publicitaire doeleinden teneinde roken aan te moedigen en wetenschappelijk onderzoek naar de gevolgen van roken werd opgezet omdat dokters zagen dat hun rokende patiënten gezondheidsschade ondervonden, zo zijn er nu ook dokters die geconfronteerd worden met vaccinatieschade. ¹ 

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Het gaat hier over kinderen en volwassenen die vóór vaccinatie gezond waren en deze bijwerkingen niet vertoonden. 

Welke schade richten onze vaccine programma’s aan?

Sinds de jaren negentig en begin 2000 zijn er veel onderzoeken gedaan, ook buiten Amerika, naar een mogelijk verband tussen de blootstelling aan kwik en aluminium via vaccins en het ontstaan van neurologische ontwikkelingsstoornissen zoals autisme, ADHD, spraakstoornissen of taalachterstand. ²

In hun baanbrekende boek ‘Thimerosal: Let the Science Speak: The Evidence Supporting the Immediate Removal of Mercury?a Known Neurotoxin?from Vaccines’ onderzoeken Robert F. Kennedy, Jr., en Dr. Mark Hyman de onderzoeksliteratuur over Thimerosal. Dit conserveermiddel in vaccins bestaat voor 50% uit kwik. De schrijvers van het boek doen een zeer duidelijke uitspraak over de potentieel gevaarlijke effecten ervan, die een aanzienlijke bedreiging vormen voor de volksgezondheid en leiden tot een geloofscrisis in de veiligheid van vaccins.  ³

Er zijn nog wetenschappers die hoge hoeveelheden aluminium in de hersenen van autistische kinderen toeschrijven aan vaccins.

Ook in Afrika duikt deze iatrogene schade op. Onlangs werd de VN gedwongen toe te geven dat het door Gates gesteunde poliovaccin de recente polio-uitbraak in Afrika heeft veroorzaakt. De stam van het poliovirus die momenteel circuleert, bekend als cVDPV2, is van het vaccin afgeleid. Dit geeft duidelijk aan dat het wordt verspreid door dezelfde vaccins waarvan Bill Gates beweert dat ze “levens redden” en “polio uitroeien”.

De regering van Ethiopië beval in 2019 de vernietiging van 57.000 injectieflacons met type 2 oraal poliovaccin (mPOV2) na een soortgelijke uitbraak van door vaccins geïnduceerde polio. Hetzelfde incident heeft zich ook in India voorgedaan.

Het hooggerechtshof in India heeft een rechtszaak aangespannen tegen Gates wegens misdaden tegen de menselijkheid. In India veroorzaakte Gates de verlamming, ziekten en dood van honderdduizenden baby’s en kinderen door de bijwerkingen van zijn vaccins. 

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9saW5rX3VybF9wb3N0Iiwic2V0dGluZ3MiOnsicG9zdF9pZCI6IjQwMzEifX0=@” button_text=”Volgende: Het opvoeren van vaccinatieschema’s en stijgende gezondheidsproblemen gaan hand in hand.” button_alignment=”right” _builder_version=”4.8.1″ _dynamic_attributes=”button_url” _module_preset=”default”][/et_pb_button][et_pb_divider _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Bronnen:

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Deel deze informatie