Push tot het blindelings volgen het vaccinatieschema en promotie van vaccins in de medische wereld en de media

0

Het draaiboek met betrekking tot vaccins is hetzelfde als het draaiboek voor GMO’s.
De farmaceutische industrie voert haar eigen studies uit ten voordele van de vaccinatiecampagne.

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Het draaiboek met betrekking tot vaccins is hetzelfde als het draaiboek voor GMO’s. De farmaceutische industrie voert haar eigen studies uit ten voordele van de vaccinatiecampagne. Ze benadrukken graag kinderen die ziek zijn van pandemieën (bv. de mazelen) en beweren dat vaccins hiervoor een veilige en efficiënte oplossing zijn. ¹

Maar elke medische interventie, en dus ook vaccinatie, houdt een risico in. Er is niet zoiets als een volledig veilig vaccin. Er zijn bijwerkingen en in grote populaties kan men zien dat de voordelen van vaccins niet opwegen tegen de bijwerkingen.

Toch doet de regering er alles aan om dokters ervan te weerhouden te zien dat het vaccinatieprogramma schadelijk kan zijn. 

In de opleiding geneeskunde leert elke dokter in spe de volgende mantra:  “Vaccins zijn veilig, ze werken en ze zijn het beste middel om de gezondheid van de bevolking te garanderen.” Medische experten vertellen ons dat er in hun opleiding ‘geneeskunde’ weinig aandacht wordt besteed aan vaccins. Er wordt niet geleerd wat er in vaccins zit of hoe vaccinatieschade eruit ziet. Er wordt wel gesproken over reacties die kunnen optreden kort na het toedienen van de vaccinatie zoals roodheid en koorts, maar daar stopt het. De nadruk wordt gelegd op het vaccinatieschema dat ze strikt moeten volgen en ouders die twijfelen aan de veiligheid ervan moeten ze overtuigen. ²

Boeken gepubliceerd door de farmaceutische industrie worden gepromoot bij dokters. Ze zijn goed geschreven en aanlokkelijk voor het oog maar verbergen elke connectie met vaccine schade. ³

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_4,3_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://bewusteburgers.be/wp-content/uploads/2021/02/vaers-1.png” title_text=”vaers” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Artsen en patiënten kunnen gezondheidsschade ten gevolge van vaccins rapporteren bij het Vaccin Adverse Event Reporting System (VAERS). VAERS is een nationaal toezichtprogramma voor vaccin veiligheid dat mede wordt gesponsord door de Food and Drug Administration (FDA) en de Centers for Disease Control and Prevention (CDC).
Het doel van VAERS is om mogelijke signalen van bijwerkingen die verband houden met vaccins te detecteren. Maar artsen worden niet opgeleid om vaccinatieschade te herkennen en daarom wordt zelfs niet 1/10 gerapporteerd. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Wanneer mensen die 100% pro- vaccins zijn geconfronteerd worden met wetenschappelijk bewijs dat vaccins schade veroorzaken, valt alles wat ze geleerd hebben als een kaartenhuisje in elkaar. Mensen worden kwaad en reageren vol ongeloof. Het vraagt tijd om de waarheid erkennen. 

Toch zijn er tegenwoordig veel artsen die beslissen om het vaccinatieschema te vertragen of ervan af te zien. Uit een wereldwijde studie blijkt dat voornamelijk bij hoogopgeleiden en in rijkere landen het wantrouwen groeit.

Er zijn volksgezondheid functionarissen van de CDC die besluiten het vaccinatieschema voor hun eigen kinderen niet te volgen. Journalisten die met deze mensen spraken mogen hun namen niet bekend maken. Uit angst voor verlies van hun baan houden ze hun lippen stijf op elkaar. ⁵ 

Vaccins in twijfel trekken is onbespreekbaar en lijkt meer op een religieus debat in plaats van op een wetenschappelijk debat. Elk idee dat er een probleem is met vaccins wordt verpletterd. Het rechtssysteem rond vaccine schade is zo opgezet dat je de waarheid moeilijk aan het licht kan brengen. 

Een huisarts uit Nederland onthult dat de gezondheidsraad de regering en het parlement adviseert over vraagstukken op het gebied van de volksgezondheid. De minister moet dus doen wat de Gezondheidsraad zegt. Hij wijst erop dat in de Gezondheidsraad helaas veel mensen zitten die banden hebben met de farmaceutische industrie. En zo krijg je dan een gesloten cirkel. 

“Farmaceutische bedrijven proberen artsen echt te overtuigen en te misleiden dat hun medicijn het beste is,” zegt de huisarts. Ze gebruiken daarbij veel ingewikkelde medisch-technische argumenten. Omdat huisartsen vaak geen tijd hebben om alle relevante literatuur door te spitten gaan ze meestal overstag.

[/et_pb_text][et_pb_button button_text=”Volgende: De onschendbaarheid van de farmaceutische industrie” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default” button_url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9saW5rX3VybF9wb3N0Iiwic2V0dGluZ3MiOnsicG9zdF9pZCI6IjQwNTkifX0=@” _dynamic_attributes=”button_url” button_alignment=”right” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_button][et_pb_divider _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Bronnen:

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *