Risico’s en bijwerkingen van het coronavaccin

De prominente Franse infectioloog Eric Caumes is zich een hoedje geschrokken van het grote aantal bijwerkingen dat het corona vaccin van Pfizer veroorzaakt. Caumes adviseert niet te vaccineren

Deel deze informatie
[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default” column_structure=”3_4,1_4″][et_pb_column _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default” type=”3_4″][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

De prominente Franse infectioloog Eric Caumes is zich een hoedje geschrokken van het grote aantal bijwerkingen dat het corona vaccin van Pfizer veroorzaakt. Caumes adviseert niet te vaccineren. Zelf gaat hij het vaccin van Pfizer/BioNTech niet nemen omdat de bijwerkingen te ernstig zijn. ¹

Hieronder vindt u een lijst van de bekende nevenwerkingen (mogelijke ziektes en verwachte  lichamelijke tegenreacties) van de Covid-19 vaccines, volgens de officiële data van het Amerikaanse FDA en CDC: ²

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default” type=”1_4″][et_pb_image src=”https://bewusteburgers.be/wp-content/uploads/2021/02/bijwerkingen.png” title_text=”bijwerkingen” _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]
 1. Guillain-Barré syndroom, 
  een auto-immuunreactie en aandoening van het zenuwstelsel, dat mensen kunnen oplopen na bijvoorbeeld de griepprik.

  Verschijnselen: tintelingen en gevoelsverlies, moeite met lopen, slikproblemen, snel toenemende spierzwakte, ademhalingsproblemen, verlies van reflexen, spierverlamming, en in zeldzame gevallen coma. Het syndroom gaat meestal na een tijdje vanzelf over, maar soms is het chronisch. In Nederland krijgen jaarlijks 1,3 op de 100.000 mensen GBS. 

 1. Acute uitgezaaide encefalomyelitis (ADEM), 
  een ontsteking aan het ruggenmerg en de hersenen.  

  Oorzaken: een virus of een vaccin (in 5% van alle gevallen is een gewone griepprik of het vaccin tegen H1N1 (Mexicaanse griep) de oorzaak. Komt bij slechts 8 op de 1 miljoen mensen voor. Tussen 2006 en 2014 kregen 60 Amerikanen ADEM na een griepprik, en 12 na gevaccineerd te zijn tegen H1N1. 

 1. Transverse myelitis 
  is een zeldzame neurologische aandoening waarbij het ruggenmerg ontstoken raakt

  Waarvan 2 personen in de testfasen door werden getroffen. Dit is een zeer zeldzame aandoening die normaal gesproken wereldwijd bij slechts 4,6 op de 1 miljoen mensen optreedt. Dat 2 personen van slechts enkele duizenden deze aandoening opliepen door een Covid-19 vaccin, zal velen dan ook bepaald niet gerust stellen. Deze twee vaccin slachtoffers zullen de rest van hun leven niet of nauwelijks meer kunnen lopen. 

 1. Encephalitis/ myelitis/ encephalomyelitis/ meningoencephalitis/ meningitis/ encefalopathie
  zijn door het comité voor het gemak maar samengevoegd, omdat het allemaal ontstekingen aan of om de hersenen betreft.

  Er is een waslijst symptomen van, zoals hoofdpijn, koorts, nekpijn, toevallen, afwijkend gedrag, problemen met denken, persoonlijkheidsveranderingen, zintuiglijke verstoringen, ernstige vermoeidheid, slaapstoornissen, coördinatiestoornissen, stemmingsstoornissen, epileptische aanvallen, tremoren, desoriëntatie, angsten, verminderd bewustzijn, en coma. 

 1. Stuiptrekkingen / toevallen. 
 1. Hersenbloeding.
 1. Narcolepsie
  de ‘slaapziekte’ waar enkele duizenden mensen aan lijden door het Mexicaanse griepvaccin in 2009.
  De Nederlandse staat heeft hier een schadevergoeding van tientallen miljoenen euro’s voor moeten uitkeren.
   
 1. Kataplexie. 
  Aanvallen die seconden tot uren kunnen duren, en waarbij de spieren van het skelet acuut verslappen, soms tot een volledige lichaamsinstorting leidend. De persoon blijft de hele tijd bij bewustzijn. 
 1. Anafylaxis
  oftewel een anafylactische shock, een ernstige, soms levensbedreigende allergische reactie, die na ieder vaccin kan optreden.
  ²

  In de VS overlijden er jaarlijks zo’n 500 tot 1000 personen door. De schatting is dat tot 100 per 100.000 mensen per jaar anafylaxis krijgt, ongeveer 5 x zoveel als in 1980. Zou dat misschien iets met het fors toegenomen aantal vaccinaties te maken kunnen hebben? 

 1. Acuut myocardiaal infarct,
  oftewel een hartinfarct.
   
 1. Myocarditis/ Pericarditis.
  Myocarditis is een ontsteking van de hartspier, dat hartfalen kan veroorzaken. Pericarditis is een ontsteking van het hartzakje.
   
 1. Auto-immuun ziekte. 
 1. De dood. 
 1. Gevolgen voor zwangerschap en geboorte. 
  In de bijsluiter van het Pfizer vaccin wordt zelfs expliciet gewaarschuwd dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid.‘ 
 1. Multiple Sclerose en andere ‘demyelinisatie ziekten’
  MS is met afstand de bekendste, maar staat niet apart genoemd in het document.
   
 1. Niet-anafylactische allergische reacties. 
 1. Trombocytopenie,
  een tekort aan bloedplaatjes, wat stollingsproblemen veroorzaakt.

  Verschijnselen zijn o.a. onderhuidse bloedingen, neusbloedingen, bloed in je urine, zwarte ontlasting, bloedbraken, bloedingen van slijmvliezen en heftige menstruaties. Wordt meestal behandeld met medicijnen, soms een bloedtransfusie. 

 1. Uitgezaaide Intravasculaire Coagulopathie (DIC):
  bloedklonters die in het hele lichaam kunnen optreden.

  Symptomen: pijn in de borst, kortademigheid, problemen met praten, problemen met bewegen, huidbloedingen, bloed in urine en ontlasting, orgaanfalen. 

 1. Ader trombose
  (Veneuze trombo-embolie, VTE), waar ook longembolie onder valt.
   
 1. Artritis en artralgie / gewrichtspijn. 
 1. Ziekte van Kawasaki,
  ook bekend als MCLS (mucocutaan lymfekliersyndroom), een zeldzame aandoening waarbij de middelgrote bloedvaten ontstoken raken.
   
 1. Multisystemisch Ontstekingssyndroom bij kinderen,
  of MIC-S (Multisystem Inflammatory Syndrome in Children), een zeldzame, op de ziekte van Kawasaki lijkende ziekte.
   
 1. Door het vaccin versterkte ziekten.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

Robert Kennedy heeft onlangs een openbare verklaring uitgegeven waarin hij mensen overal aanspoort om koste wat het kost de COVID-19-prik te vermijden, omdat deze een niet-geteste nieuwe technologie bevat die bekend staat als mRNA

Het mRNA verandert direct het genetisch materiaal van degenen die het ontvangen, net zoals wat er gebeurt wanneer ‘wetenschappers’ voedselgewassen zoals sojabonen of maïs genetisch modificeren (GMO’s) om ze resistent te maken tegen insecten of droogte. Bovendien is het mRNA bijna als een continue vaccin “motor” die een persoon herhaaldelijk vaccineert voor de rest van zijn of haar leven. Daarom is, in tegenstelling tot alle andere vaccins, waarvan de genetische schade niet noodzakelijk permanent is, de genetische schade door mRNA “onomkeerbaar en onherstelbaar”. 

Kennedy vergelijkt de genetische schade met het type dat het syndroom van Down of cystische fibrose veroorzaakt. ³

Dr Wakefield legt de werking van mRNA vaccins uit en waarschuwt voor de enorme risico’s van deze experimentele techniek.

Immunoloog, toxicoloog en farmacoloog professor Stefan Hockertz noemt de corona vaccinatie een gewetenloos experiment op mensen.   Ook Prof. Dr. Theo Schetters, 40 jaar actief in de vaccin industrie, vindt de massa mRNA Vaccinatie roekeloos en onnodig.

Arts Louise Lagendijk studeerde moleculaire genetica aan Harvard. Zij deelt haar kennis over DNA, mRNA en het risico op auto-immuun ziekten. Als eenmaal de mRNA in je lichaam zit kun je het er nooit meer uit krijgen.

De Ierse professor Cahill wees erop dat men al tientallen jaren probeert om een vaccin tegen RNA-virussen zoals het coronavirus te ontwikkelen. Ze wees erop dat er in de literatuur veel dierstudies zijn te vinden waarbij een groot deel van de dieren ernstig ziek werd of stierf, met als gevolg dat de corona vaccins niet goedgekeurd werden.

Als het lichaam ingeënt is met het onnatuurlijke mRNA, kan het reageren met een extreme immuunreactie als het in contact komt met het wilde (natuurlijke) virus. Deze extreme auto-immuunreactie kan alle cellen en organen aantasten en beschadigen.

Volgens Cahill kunnen miljoenen mensen last krijgen van ernstige bijwerkingen of zelfs overlijden aan ernstige orgaanstoornissen, ook maanden en zelfs jaren nadat zij het COVID-vaccin hebben gekregen. Als het eenmaal is geïnjecteerd, kan het lichaam dit mRNA namelijk nooit meer kwijtraken.

Cahill wil iedereen ervoor waarschuwen, dat men zal proberen die sterfgevallen alsnog toe te schrijven aan Covid-19 zelf – of aan een zogenaamde “gemuteerde” stam die ze bijvoorbeeld Covid-21 gaan noemen – in plaats van aan de vaccins. Daarom dringt ze aan op autopsie na het overlijden. 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_button button_url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9saW5rX3VybF9wb3N0Iiwic2V0dGluZ3MiOnsicG9zdF9pZCI6IjQwOTYifX0=@” button_text=”Volgende: Geïnformeerde toestemming en medische keuzevrijheid” button_alignment=”right” _builder_version=”4.8.1″ _dynamic_attributes=”button_url” _module_preset=”default”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][et_pb_divider _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version=”4.8.1″ _module_preset=”default”]

 Bronnen:

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie

1 thought on “Risico’s en bijwerkingen van het coronavaccin

Comments are closed.