ZOOMMEETING – Corona update door Dr. Hilde Desmet

0

Vaccins, behandeling, preventie en mondmaskers …
Datum vrijdag 12 februari van 19 u30 tot 22 u.

Deel deze informatie

ZOOMMEETING – CORONA-UPDATE

Vaccins, behandeling, preventie en mondmaskers …
Datum: vrijdag 12 februari van 19 u30 tot 22 u.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is HildeDesmet.png Hilde De Smet studeerde in 2002 af als arts aan de KUL. Na één specialisatiejaar anesthesiologie, deed ze de opleiding huisartsgeneeskunde aan de RUG. Ze heeft 15 jaar haar eigen solopraktijk gehad, waarin ze vooral werkte met natuurlijke en complementaire therapieën. In augustus 2019 stopte ze met persoonlijke consultaties en legde zich toe op het geven van cursussen o.a. over gezondheid en preventie. www.focusopgezondheid.com

Sinds 5 maanden is ze voltijds werkzaam als één van de artsen die kritisch durft te kijken naar de omvang én vooral de collaterale schade door het repressieve beleid tijdens de coronacrisis. Ze is één van de oprichters van Docs4opendebate www.docs4opendebate.be en van Artsen voor Vrijheid www.artsenvoorvrijheid.be .

Daarnaast staat ze in contact met vele artsen en organisaties wereldwijd, zoals de World Freedom Alliance, Isofia, Panda, Artsen voor Waarheid, …
De COVID-19-vaccins zal dr. De Smet bespreken: de tijdelijke verkregen vergunning door EMA (Europees Medicijnen Agentschap), de effectiviteit, de bijwerkingen, de ethische bezwaren. Vervolgens komen de alternatieve behandelingen aan bod met hydroxychloroquine en ivermectine.
Voorts, hoe kunnen wij ons immuunsysteem versterken met voedingssupplementen zoals zink, vitamine D en C. De vele vragen rond groepsimmuniteit, besmettelijkheid, mutaties, de PCR-test, de cijfers van Sciensano, de zin en onzin van mondmaskers komen terloops aan bod.

Op het einde is er ruim de tijd voor het stellen van uw vragen via Zoom.

Hartelijk welkom!

Stuur de uitnodiging gerust door naar geïnteresseerden.

INSCHRIJVING

De inkom is 10 euro – 5 euro voor studenten, werklozen, gepensioneerden.
Via deze link kan u zich inschrijven  ZOOMMEETING CORONA – UPDATE DOOR DR. HILDE DE SMET 
Bewijs van betaling graag doorsturen naar LEZING@tegenstroom.eu

Dat bespaart ons veel werk.

Dank alvast.

About Author

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *