De kracht van ‘hypnose’ en ‘mind control’ helder uitgelegd in het oud Perzisch sprookje ‘2 + 2 = 5’.

De kracht van ‘hypnose’ en ‘mind control’ helder uitgelegd in het oud Perzisch sprookje ‘2 + 2 = 5’.

Deel deze informatie

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.22″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.8.2″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

In een oud Perzisch sprookje legt een leraar in de klas uit dat vanaf heden twee plus twee geen vier meer is, maar vijf.

Dan staat er een jongen op die tegensputtert en de meester tegenspreekt. “Twee plus twee is vier, meneer” zegt de logisch denkende jongen. Kijk hieronder hoe het verhaal afloopt:

[/et_pb_text][et_pb_video src=”https://youtu.be/uYavL8NBRO4″ _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_video][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.8.2″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Wordt de media door de regering betaald om te programmeren tot ‘blind gehoorzamen’?

Hypnose en mind control technieken oefenen een invloed uit op onze overtuigingen, ideeën, emoties, gevoelens en gedrag.

Het in de media herhaaldelijk visueel en auditief aantrekkelijk maken van gewenst gedrag, zal de boodschap laten doorsijpelen naar het onderbewustzijn waar de mantra zo ingeburgerd geraakt dat er automatisch en blind naar gehandeld wordt, zonder kritisch de voor- en nadelen ervan te analyseren.

Onder intense angst voor de Russen en Chinezen begon de CIA in de jaren vijftig met experimenten met hersenbeheersing. De codenaam die aan deze experimenten werd gegeven, was MK Ultra.

[/et_pb_text][et_pb_video src=”https://youtu.be/dnizwwssrMU” _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_video][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.8.2″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

MK Ultra was een ‘topgeheim regering mind control-programma’ dat zogenaamd eindigde in de jaren 70, maar veel insiders staan ​​erop dat het vandaag de dag nog steeds doorgaat.

  [/et_pb_text][et_pb_divider _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_divider][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.8.2″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

  Bronnen:

  [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

  About Author

  Deel deze informatie

  1 thought on “De kracht van ‘hypnose’ en ‘mind control’ helder uitgelegd in het oud Perzisch sprookje ‘2 + 2 = 5’.

  Comments are closed.