Dat mondmaskers niet gezond zijn, is al voldoende aangetoond.

Kijk ook hier voor meer informatie dit betreffende.

Zeker voor onze jeugd is het allesbehalve aangewezen een hele dag met zo’n kapje rond te lopen! Het brein is immers nog in volle ontwikkeling. Kijk hierover ook naar ons interview met Dr. Hilde Desmet. 

Daarom bieden we hier een document aan dat je mag downloaden en kan opsturen naar de school van je kind. In gebreke stelling – Mondmaskers onderaan deze tekst. 

Dit document is opgesteld door een advocaat en is legitiem. Indien uw zoon of dochter schade zou ondervinden door het mondmasker, heeft u alvast uw deel gedaan. U kan het als een verwittiging beschouwen of ‘ter info’ meedelen, zodat duidelijk is dat het menens dat we niet akkoord gaan. 

Ons steunen mag ook altijd, zo kunnen we dit soort documenten verder blijven aanbieden en de tegendruk bieden die nodig is om het hoofd boven water te houden in deze reeds ver uit de hand gelopen crisis.