Recht op antwoord Knack

0

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.9.1″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Knack bracht Bewuste Burgers onder de aandacht in volgend artikel:

We vinden het zeer triest dat informatie zo suggestief wordt voorgesteld door een betaalde en opgeleide journalist, die zaken uit context trekt en zich bovendien schuldig maakt aan het verspreiden van foute informatie.

Waar is uw fierheid?

[/et_pb_text][et_pb_blurb title=”Recht op antwoord” image=”https://bewusteburgers.be/wp-content/uploads/2021/02/Rechtopantwoord.png” _builder_version=”4.9.0″ _dynamic_attributes=”link_option_url” _module_preset=”default” link_option_url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9saW5rX3VybF9hdHRhY2htZW50Iiwic2V0dGluZ3MiOnsicG9zdF9pZCI6IjQ4MDkifX0=@” link_option_url_new_window=”on”]

Lees hier ons weerwoord

[/et_pb_blurb][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

About Author

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *