Een plan waarmee Nederland open kan op 1 maart!

Zo kan het ook! In plaats van alleen maar ‘boe!’ en ‘nee!’ te roepen heeft een groep prominenten hun slimme koppen bij elkaar gestoken, en zijn ze op de proppen gekomen met een plan om Nederland weer open te gooien. Dat kan dan meteen op 1 maart. Belangrijk aspect van het plan is dat er “veilige zones” worden gemaakt voor “kwetsbare mensen,” terwijl gewone mensen met een goede gezondheid het normale leven zoveel mogelijk kunnen oppakken.

Deel deze informatie

Zo kan het ook!

In plaats van alleen maar ‘Boe!’ en ‘Nee!’ te roepen heeft een groep prominenten hun slimme koppen bij elkaar gestoken.  Ze kwamen op de proppen met een plan om Nederland weer open te gooien.

Prominenten kegelen lockdown aan gruzelementen: ‘Wij hebben plan waarmee Nederland open kan op 1 maart!’ – De Dagelijkse Standaard

De crux zit hem in het onderscheid tussen kwetsbare en niet-kwetsbare mensen. Dat is natuurlijk heel logisch, maar de overheid maakt dat verschil niet. Iedereen moet eraan geloven, hoe gezond je ook bent.  De kans dat corona levensgevaarlijk voor je is, is bijna nihil. 

Herstel NL, die initiatiefnemers van dit plan, vinden dit te gek voor woorden.

In hun plan wordt dat onderscheid dus wel aangebracht. Vervolgens kunnen kwetsbare mensen in zogenaamde “veilige zones” zitten.

Wat betreft de mensen die niet kwetsbaar zijn? “Buiten de zones is alles weer mogelijk,” aldus het plan. “Einde avondklok, einde lockdown, winkels, horeca, onderwijs en cultuur open.“

Deel deze informatie