RECHT OP ANTWOORD aan onze media: Hoe het virus de democratie ontwricht

Het ‘framen’ van alternatieve media begint stilaan de spuigaten uit te hangen…

Deel deze informatie

We leven in rare tijden. Moeilijke tijden. Onlangs nog noemde de premier de tijd waarin we leven de moeilijkste sinds de tweede wereldoorlog, en daar valt iets voor te zeggen.

Bij het bestrijden van het coronavirus is oorlogsretoriek nooit veraf. Het virus, is onze vijand. We liggen ermee in stokken. We voeren oorlog. En hoewel het virus lange tijd aan de winnende hand leek, hebben we eindelijk een efficiënt wapen gevonden. Een wapen dat de strijd in ons voordeel zal beslechten: het vaccin.

Het is veilig. Het beschermt je. Het zal ons onze vrijheid terug geven en het is niet eens heel duur. Waarom dan twijfelen? Op zo’n moment twijfelen, dat is vaandelvlucht plegen. Landverraad. Het wordt voorlopig nog gefluisterd, maar de dag dat het van de daken wordt geschreeuwd, lijkt niet veraf.

Lees hier verder…

Deel deze informatie