Red de ziel van onze kinderen en sta op!

Uiteraard mogen mijn leerlingen gewoon op een natuurlijke manier ademen. Wie ben ik om hen hun allereerste geboorterecht te ontnemen?

Deel deze informatie

Open brief van een dappere muziekleerkracht:

Volgende week geef ik les.

Gewoon, gitaarles. Niet online maar écht fysiek.
Van mens tot mens. Mijn leerlingen hebben hier recht op. Ik doe het omdat ik het wil doen.
Gewoon omdat ik van mijn leerlingen hou.

Ik doe niet mee met de politieke machtsspelletjes. Ik volg mijn gevoel. Natuurlijk onder veilige omstandigheden: voldoende ventilatie, voldoende afstand.

Uiteraard mogen mijn leerlingen gewoon op een natuurlijke manier ademen. Wie ben ik om hen hun allereerste geboorterecht te ontnemen?

Ze moeten al de hele dag met een mondmasker in de klas zitten. Wees maar gerust: ze doen allemaal hun uiterste best! Ze sporten, zelfs ook buiten, met hun mondmasker op!

Eerstejaarsstudenten kennen nog steeds niet alle medestudenten van hun klas. Ah nee, dat is niet coronaproof! Ze zitten meestal alleen op hun kamertje achter hun computer les te volgen. Volledig veilig.

De gevolgen zijn dan ook heel duidelijk te merken:
de studenten en de jongeren zijn op. Zowel fysiek als mentaal. Ze vertellen het, ik zie het.

Doffe ogen, verkrampte vingers en er komt bijna geen geluid meer uit hun instrument. Natuurlijk niet bij iedereen, wel bij velen.

Sinds deze week moeten ook de kinderen uit het 5de en het 6de leerjaar een mondmasker op school dragen. Hun ogen spreken boekdelen: paniek en volledige ontreddering. Gelukkig niet bij iedereen, wel bij velen.

Ze vertellen me verhalen die me doen gruwelen: de speelplaats afgebakend met wit-rode linten. Ze moeten, als schapen, enkel in hun toebedeelde stukje speelplaats “spelen”. Weliswaar met hun mondmasker op en elkaar zeker niet aanraken! Volg de pijlen en wijk absoluut niet van je pad af!

Alle spontaniteit is weg:

  • een spontane knuffel? Kan niet.
  • een schouderklopje? Kan niet.
  • zelfs wanneer er iets doorgegeven wordt moet het eigenlijk toch eerst wel ontsmet worden!

Is dit nu een maatschappij waarin wij willen leven?

Onze kinderen opzadelen met doodsangsten Doodsangsten om zelf besmet te raken? (terwijl hun immuunsysteem normaal gesproken heel goed werkt.) Maar ook zeker doodsangsten om hun mama, papa, broers, zussen, oma’s en opa’s door hun schuld het ziekenhuis, of erger, de dood in te jagen!

Wel, ik niet! Ik doe niet mee!

Ik roep iedereen op: ministers, burgemeesters, schooldirecteuren, leraren, ouders en elke mens op aarde om te stoppen met al deze onmenselijke maatregelen. Maatregelen die op alle vlakken bewezen ongezond zijn en die de mensen tegen elkaar opzetten.

Iedereen die zo zijn best doet om alles “coronaproof” te laten verlopen doet, gewild of ongewild, mee met deze criminele praktijken.

Zeg niet dat alles beter wordt wanneer iedereen is gevaccineerd, want dat is niet zo. (Het virus muteert. Oeps, net voor die nieuwe variant zijn we niet beschermd.) We kunnen nog steeds elkaar besmetten en ziek worden. Dus de maatregelen blijven gewoon van kracht.
Hoe lang nog ???

Bescherm de mensen die het nodig hebben en laat de rest leven. Leven met respect voor elkaar.

Red de ziel van onze kinderen en sta op!

Ik kies voor vreugde, warmte en liefde.
Ik hoop dat jullie dat ook doen.

Deel deze informatie