Fakkeltocht Re-start Life te Geel: 2 april 21

Voor een andere en meer menselijke aanpak van de coronacrisis.

Deel deze informatie

Wandel mee voor een menselijk beleid en onze vrijheid! 🔥

Vrijdag 2 april om 20.30u nemen we in Geel, de Barmhartige Stede in de Antwerpse Kempen, de fakkels op in onze strijd voor een andere en meer menselijke aanpak van de coronacrisis.

🔥De onlogische, ondemocratische en vooral onmenselijke beslissingen van het overlegcomité van 24 maart hebben nu wel zeer duidelijk gemaakt dat niet aflatende druk nodig is om onze politici op het juiste pad te brengen.

🔥Bovendien is het de vrijdag voor Pasen, het feest van verrijzenis en nieuw leven. Zeer symbolisch dus voor Re-Start Life om ons recht op leven op te eisen.

🔥We denken tijdens onze tocht aan iedereen die het moeilijk heeft maar onze speciale steun gaat uit naar de getroffen ondernemers uit de opnieuw gesloten sectoren en naar hen die lijden onder de nevenschade van de drastische maatregelen.

Praktische info:

🔥🔥De wandeling start om 20.30u op de Werft ter hoogte van het stadhuis in Geel. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Vanuit Re-Start Life worden fakkels voorzien.

🔥🔥We willen benadrukken dat het om een rustige, serene wandeling gaat in groepjes van maximaal vier personen of met je bubbel.

🔥🔥We wandelen langs een vast parcours van ongeveer 4 km terug naar het startpunt.

🔥🔥De tocht is voor iedereen toegankelijk en heeft de toestemming van de burgemeester van Geel, Vera Celis, waarvoor onze grote dank.

🔥🔥Wil jij ook meewerken aan een warme en positieve actie om onze beleidsmakers aan te zetten tot een ommekeer? Merk jij ook dat de huidige maatregelen meer kwaad aanrichten dan goed doen? Steek je de getroffen zelfstandigen en werknemers een hart onder de riem?

❤️🔥Dan spreken wij graag af op vrijdag 2 april om 20.30u, Werft 20 in Geel.🔥❤️

The most powerful weapon on earth is the human soul on fire – Ferdinand Foch

❤️  SHARE THE LOVE AND THE LIGHT! 🔥

Deel deze informatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.