Docu film over het coronaverhaal met W. Engel

Het corona-verhaal anders bekeken.

Deel deze informatie

Een docu film van OVAL media over het coronaverhaal

Alles is anders dan het ooit leek te zijn.  De dingen hoefden niet zoals nu te zijn.  Niet in Noord-Italië, waar vreselijke misstappen en politiek theatraal optreden een globaal trauma op gang brachten.  Evenmin in de officiële afschildering van de pandemie in de media, waar één enkele waarheid erdoor geduwd werd om het heersende verhaal niet te verstoren met nuances en relativeringen.

corona film proloog

Alle donaties worden gewaardeerd!

De film “CORONA.FILM – Proloog” wordt beschikbaar gesteld op verschillende vrije en onafhankelijke platforms omdat hij op het platform ‘vimeo’ werd verwijderd.  Oval Media vraagt daarom een bijdrage om de kosten te kunnen recupereren voor het maken van de film en om het filmisch werk over de coronacrisis te kunnen verder zetten.

Deel deze informatie