Oproep van een huisarts: sta op voor de waarheid

0

Zwijgen kan niet meer. Anders verdwijnt de democratie in dictatuur.

Deel deze informatie

Een heldere en krachtige boodschap van huisarts Jan Vingerhoets

Waarom wordt onze vrijheid en onze democratie beknot? Waarom voelt de lockdown aan als een aanval op onze economie? Waarom worden critici de mond gesnoerd?

Alle mogelijke oplossingen voor het ‘virus’ werden afgewezen of verboden. Razendsnel werd een experimenteel vaccin als de enige en echte redder aangeboden. Het ‘onderzoek rond de veiligheid’ werd opgezet door de fabrikant zelf waardoor kritische vragen boven water kwamen drijven. 

Waarom werden de definities van ‘pandemie en groepsimmuniteit’ gewijzigd ten voordele van een experimenteel vaccin waar de fabrikanten ervan tientallen miljoenen mee verdienen?

De regering heeft een plan voor de toekomst en voert dit door op eigen houtje zonder de inspraak van het volk en op dictatoriale en contradictorische wijze.

Door het kweken en in stand houden van angst gaan mensen testen en vaccinaties met open armen ontvangen als dé oplossing van het probleem. 

Angst smoort en verlamt kritisch denken waardoor mensen geneigd zijn zich te scharen achter de grote leider. Waar hebben we dit nog gezien?

Waarom wordt de sociale cohesie van mensen doorbroken?

Sociale wezens zoals wij willen bij elkaar komen en kritische ideeën uitwisselen. Gedwongen opsluiting lokt weerstand uit en om opstand te vermijden heeft de regering bedacht hoe mensen zichzelf kunnen opsluiten. Als mensen elkaar zien als een gevaar doen ze wat jij wil.

Zo kan je chaos en ontwrichting creëren door regels op te stellen die niet te volgen zijn. Vervolgens zeg je dat die regels onzin zijn, daarna zeg je dat ze wel verplicht zijn en weer even later ontken je dat je dat gezegd hebt. Dan zijn er mensen die daar kritiek op hebben, maar die kan je de mond snoeren. 

De volgende stap is om op mensen hun gevoel te spelen en empathisch te gaan reageren door te zeggen hoe erg je dit alles vindt, maar dat het nu eenmaal niet anders kan. Gaat er dan toch nog iets mis, vertel de mensen dan dat het aan hen ligt en dat hun gedrag de reden is om de teugels nog wat verder aan te trekken. Als het goed gaat zeg je dat het komt door de maatregelen waardoor je een excuus hebt om de teugels strak te houden.

Waarom worden ouders geïndoctrineerd en gemanipuleerd om hun kinderen te onderworpen aan een onbetrouwbare test en hen te laten injecteren met een vaccin waarvan de veiligheid en effectiviteit nog helemaal niet gekend is?

Dit heeft niks meer met volksgezondheid te maken maar met manipulatie van gedrag.

Kan het anders? Ja, als we met zijn allen in actie komen! Wij moeten onze toekomst vormen voor onszelf en voor onze kinderen.

Ouders, leerkrachten en schoolbestuurders werp de angst af en kom op voor de belangen van onze kinderen. 

Functionarissen bij de politie: het is jullie taak de rechtsstaat en democratie te beschermen. Verenig je en laat je niet langer gebruiken voor onrecht waardoor je in gewetensnood komt omdat je dingen moet doen waar je eigenlijk niet achter staat. Stop met wegsturen en beboeten van vreedzame demonstranten om onzinnige maatregelen te handhaven.

Artsen en hulpverleners sta op! Denk kritisch en zelfstandig na als je wordt opgedragen om gezonde mensen te vaccineren! 

Werk niet mee aan het marginaliseren en censureren van collega’s die het lef hebben om hun nek uit te steken en kritische vragen te stellen. 

Het aantal verloren levensjaren omwille van de maatregelen is inmiddels velen malen groter dan het verlies als gevolg van het virus. Bescherm mensen tegen de eenzijdige en gecensureerde staatspropaganda. 

Laat de artseneed het uitgangspunt zijn van al je handelen en maak weer de connectie je hart

Wees integer en vertel patiënten de waarheid:

  • – Dat de mondkapjes verplichting elke medische onderbouwing mist
  • – Dat gezonde mensen worden geïnjecteerd met een experimenteel vaccin waarvan het onderzoek nog jaren loopt
  • – Dat patiënten zelf moeten kunnen beslissen omdat hun lichaam van hen is en niet van de regering.

Journalisten pak je kritische rol op en leg bloot wat er mis is in de samenleving. Volg je geweten en bevraag het overheid narratief. Stop met het verkopen van je ziel en kom op voor de waarheid!

Zwijgen kan niet meer. Anders verdwijnt de democratie in dictatuur. 

De prijs van niets doen is hoog! We kunnen niet meer gemakzuchtig achterover leunen en zeggen dat we het niet geweten hebben! Laten we weigeren om elkaar uit te laten spelen en mee te werken aan het ‘divide and conquer scenario’ van de overheid. 

Laat de hang naar het eerlijke verhaal, naar respect en verbinding zich vormen als een warme golf die zich uitbreidt en die samenvloeit en ons uiteindelijk als een beschermende mantel zal omringen! 

Let’s shape our own future ❤️!

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *