Nurses for Freedom op La Boum 2: ‘We zijn ons vertrouwen in dit beleid kwijt’

In dit artikel vertellen de Nurses for Freedom waarom zij aanwezig waren bij ‘La Boum’ op 1 mei en waarom zij het vertrouwen kwijt zijn in het beleid én de media.

Deel deze informatie

In dit artikel vertellen de Nurses for Freedom waarom zij aanwezig waren bij ‘La Boum’ op 1 mei en waarom zij het vertrouwen kwijt zijn in het beleid én de media.

Onwaarschijnlijk moedig dat deze verpleegkundigen zich uitspreken én aanwezig waren bij La Boum 2.  Zij kunnen een grote impact hebben om de waarheid aan het licht te brengen, maar nemen ook het risico om veroordeeld te worden door een groot deel van de samenleving.  Het is dan ook weinig waarschijnlijk dat deze verpleegkundigen dit doen zonder zéér goede redenen.  

Uit de grond van ons hart, dankjewel!

Nurses for Freedom: ‘Wij hebben besloten hier aanwezig te zijn omdat we de jeugd steunen in hun schreeuw om meer vrijheid. Aan hen worden nu al meer dan een jaar lang allerlei beperkingen opgelegd die stilaan onhoudbaar zijn geworden. We worden op ons werkterrein geconfronteerd met de weerslag van wat we stilaan de waanzin zijn beginnen noemen.’

Het ganse artikel lees je hier.

Of op de facebook-pagina van Nurses for Freedom.

Deel deze informatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *