Florida verbant coronamaatregelen én vaccinatiepaspoort

Het is voorbij!

Florida heft alle Coronamaatregelen op en verbiedt het vaccinatiepaspoort.

Op 3 Mei 2021, geeft gouverneur Ron Desantis een pers-conferentie waar hij een wet ondertekent ingaande 1 Juli, waarin alle beperkingen worden opgeheven en de vrijheid van alle mensen gewaarborgd is

Wat betekent dit concreet?

  • Geen verplichting tot het dragen van mondmaskers. 
  • Geen verplichting om afstand te houden. 
  • Geen lockdowns meer. 
  • Geen sluiting van scholen en bedrijven. 
  • Geen Boets meer. 
  • Geen pasjes om toegang tot het normale leven te krijgen. 

In Florida kun je nu gewoon uit eten.

In het attractiepark Old Town Orlando is alles open en het is er erg druk. Ook zijn er regelmatig festivals en evenementen, zoals het ‘craft festival’ in Cocoa. Met marktkraampjes, eetkraampjes, restaurants, live muziek, een zonnetje en spelende kinderen in de speeltuin, is het daar een gezellige en drukke boel. 

In onderstaande Videolink kan u zelf getuigen dat het gezellig en relaxed is op het strand (Fort Myers Beach) in Florida. 

https://fb.watch/5kEA10hk-Z/

Waar bij ons en vele andere landen net wordt gedaan of zaken alleen open kunnen met een negatieve test, bewijst Florida het tegendeel. Florida heeft geen testplicht!

Alles is gebaseerd op de vrije keuze van het individu. Wil men zich laten inenten, dan kan dat. Wil men een masker dragen, dan kan dat. Maar voor hen die daar niet voor kiezen, gaan dezelfde deuren open. En zo hoort het!

Diep respect voor deze moedige warmhartige gouverneur. Wat een geweldig voorbeeld hoe wetenschap, gezond verstand en een meelevend hart leiden tot de juiste aanpak.

Overigens zijn 24 andere staten in de VS ook al open en is de verplichting tot het dragen van maskers opgeheven. In North Dakota is zelfs een wet aangenomen die de mondkap plicht verbiedt. Tevens verbieden 12 staten het vaccinatiepaspoort!

Ook Roger, een moedige rusthuisbewoner, wenst dat bij ons, net als in Amerika, de deuren wagenwijd open gaan.

https://fb.watch/5kDuh9sqCa/


Ik hoop dat de sloten van de deuren gaan en dat mijn kinderen en kleinkinderen kunnen binnenkomen als ze willen. En dat ik naar buiten kan wanneer ik wil. De beide. De vrijheid om mensen te ontmoeten en de vrijheid om naar buiten te gaan. Dat is enorm belangrijk voor mij. 

Ik heb die open brief niet voor niets geschreven. Vrijheid is ons hoogste goed en dat is het ook. Het is niet alleen de vrijheid om naar buiten te gaan. Het is de vrijheid van handelen en de vrijheid van denken. De vrijheid van vereniging. Al die vrijheden die we kwijt zijn. Dat is zomaar beslist. Ik ben daartegen. Het beknotten van de vrijheid dat is het ergste dat er is. Daar zijn mensen voor gesneuveld. Daar zijn mensen voor doodgegaan om dat te beletten.

Twee dappere dames van dezelfde leeftijdscategorie roepen op tot burgerlijke ongehoorzaamheid tegen de testsamenleving omdat vrijheid van levensbelang is!

Bronnen:

https://www.hln.be/buitenland/florida-heft-alle-coronamaatregelen-met-onmiddellijke-ingang-op-new-york-op-weg-naar-snelle-heropening~a8f8552f/

VS: 22 staten zonder verplichte maskers en 12 staten verbieden vaccinatiepaspoort – DissidentNL

https://www.cnbc.com/2021/05/03/florida-governor-desantis-suspends-all-remaining-covid-restrictions.html

https://www.newsweek.com/texas-covid-cases-drop-record-low-nearly-three-weeks-after-mask-mandate-lifted-1579484?amp=1

https://www.newsweek.com/texas-covid-cases-drop-record-low-nearly-three-weeks-after-mask-mandate-lifted-1579484?amp=1

Zestien Amerikaanse staten volgen wetenschap en schaffen mondkapplicht af | Ademvrij

Amerika bewijst: mondkapjesplicht totaal zinloos

https://commonsensetv.nl/ook-de-staat-kansas-trekt-gevaarlijke-mondkapjesplicht-in/

https://www.rt.com/usa/520005-desantis-bans-vaccine-passports/?fbclid=IwAR3IpjYAjXv2mJ3t3Zxa1ELK4HNfx483phFyNnGyVkJ5GdElzNKtAPRctvM

https://www.fvd.nl/florida-verbiedt-coronapaspoort