Giftige borstmelk na vaccinatie doodt baby

0

Pfizer-vaccinatie veroorzaakt net als AstraZeneca Trombose.

Deel deze informatiePfizer-vaccinatie veroorzaakt net als AstraZeneca trombotische trombocytopenische purpura, een aandoening die kan leiden tot de vorming van bloedklonters in kleine bloedvaten in het hele lichaam.

Een vijf maanden oude baby is op tragische wijze overleden, nadat hij ernstig ziek was geworden binnen enkele uren nadat zijn moeder een dosis van het experimentele Pfizer / BioNTech Covid-vaccin had ontvangen.

De vijf maanden oude baby ontwikkelde ook trombotische trombocytopenische purpura, een aandoening die kan leiden tot de vorming van bloedklonters in kleine bloedvaten in het hele lichaam. Dit resulteert op zijn beurt in een laag aantal bloedplaatjes en weinig rode bloedcellen door de afbraak daarvan. Vervolgens ontwikkelen zich dan nier-, hart- en hersenstoornissen. Dit is precies de aandoening waarvan werd aangetoond dat het wordt veroorzaakt door het AstraZeneca virale vector “vaccin”. Het lijkt er nu dus op dat er bewijs bestaat dat de Pfizer-vaccinatie dezelfde kwaal kan veroorzaken.

Waarom zitten er na vaccinatie gifstoffen in het lichaam die via de borstmelk een baby van het leven beroven?

In onderstaande link vindt u ‘Het opgelicht tipje van de vaccinatiesluier’:


Het opgelicht tipje van de vaccinatiesluier – Bewuste Burgers

Bronnen:

Baby overlijdt door vergiftiging via borstvoeding nadat de moeder werd gevaccineerd met het Pfizer vaccin. | Artsen Voor Vrijheid

Breast-fed Baby passes away after being poisoned by Mother who had taken the Pfizer Covid Vaccine – Daily Expose

About Author

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *