Verbod op het dragen van zuurstofdieven in Duitse, Franse en Amerikaanse scholen

Wanneer gaan Belgische scholen het recht op zuurstof van onze kinderen voorop stellen?

Deel deze informatie


In het Franstalige en Duitstalige onderwijs is de verplichting tot het dragen van mondkapjes op school geannuleerd. Ook in 24 staten in de VS is de verplichting tot het dragen van maskers opgeheven. In North Dakota is zelfs een wet aangenomen die de mondkap plicht verbiedt. 

Rechtbank Duitsland verbiedt mondmaskers op school – Bewuste Burgers

Wat is het ALLER belangrijkste voor een menselijk lichaam om gezond te blijven?

Zuurstof want zuurstof staat gelijk aan leven. Zonder zuurstof bestonden er geen eiwitten (proteïnes), geen koolhydraten en geen water. Het is dan ook de levensbronvan alle cellen. Ook die van de mens!

Waarom zijn zuurstofdieven schadelijk?

Omdat het dragen van een masker zuurstoftekort veroorzaakt in de hersenen en het brein beschadigt.

Mensen kunnen wekenlang zonder voedsel leven, dagenlang zonder water, maar slechts minutenlang zonder te ademen.

Het opnieuw inademen van onze uitgeademde lucht leidt onvermijdelijk tot een zuurstof (O2) tekort en een teveel van koolstofdioxide (CO2). We weten dat het menselijk brein zeer gevoelig reageert op zuurstofgebrek. Sommige zenuwcellen, bijvoorbeeld in de hippocampus, kunnen zonder zuurstof niet langer dan drie minuten overleven. 

De gevolgen zijn hoofdpijn, slaperigheid, duizeligheid, concentratiestoornis, vertraagde reactietijden: allemaal acute waarschuwingssignalen van zuurstoftekort. 

Chronisch zuurstoftekort zorgt ervoor dat deze waarschuwingssignalen afnemen. We wennen eraan, maar de prestaties en efficiëntie blijven minder en het zuurstoftekort in de hersenen wordt ernstiger. We weten dat de meeste neurodegeneratieve ziekten tientallen jaren eerder beginnen voordat ze worden opgemerkt. Het gaat dus om de toekomst van onze verstandelijke vermogens. Terwijl u denkt dat u gewend bent geraakt aan het masker en aan uw eigen uitgeademde lucht, blijven de degeneratieve processen onopgemerkt doorlopen, versterkt door zuurstoftekort of hypoxie

Het tweede probleem voor de hersenen is dat de zenuwcellen zich nauwelijks delen. Dit betekent dat als we binnen een paar maanden weer de vrijheid krijgen om zuurstof in te ademen, de zenuwcellen die verloren zijn gegaan niet meer terugkomen door celdeling. Weg is weg! 

Het moet de vrije beslissing van eenieder zijn om het zuurstoftekort in de hersenen te accepteren om zichzelf te beschermen tegen virussen met een masker dat niet werkt.

Het beroven van de hersenen van zuurstof of het beperken van zuurstof in de  hersenen van een kind of een adolescent is niet alleen schadelijk voor de gezondheid, het is crimineel.

Zuurstofgebrek vertraagt de ontwikkeling van de hersenen en de schade die het veroorzaakt is onomkeerbaar. Het kind heeft de hersenen nodig om te leren en de hersenen hebben zuurstof nodig om te functioneren. 

Zuurstofgebrek beschadigt elk orgaan en kan stress en angstgevoelens veroorzaken.

https://bewusteburgers.be/wp-content/uploads/2020/12/1.-De-schadelijke-gevolgen-van-mondmaskers-voor-de-gezondheid.pdf

Zijn stoffen mondmaskers giftig?

De 15 miljoen stoffen mondmaskers van het Luxemburgse bedrijf Avrox die de regering in juni vorig jaar gratis uitdeelde via de apothekers, zouden mogelijk giftig zijn. Dat meldt de Franstalige openbare omroep RTBF op basis van een vertrouwelijk rapport van gezondheidsinstituut Sciensano.

“Stoffen gratis mondmaskers via apotheken mogelijk giftig” – Mondkapjeseffecten

Waarom zijn zuurstofdieven nutteloos?

Talrijke studies tonen aan dat mondmaskers GEEN VOORDEEL hebben en zelfs het RISICO OP INFECTIE VERGROTEN. De directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het RIVM (Nederland), Jaap van Dissel, meldt ons dat mondkapjes “een buitengewoon gering effect” hebben op de pogingen om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. 

Volgens Minister voor Medische Zorg (Nederland),Tamara van Ark, zijn mondkapjes gericht op gedragsbeïnvloeding en dus niet zo zeer medisch gerelateerd, maar bedoeld om te experimenteren.

https://bewusteburgers.be/wp-content/uploads/2020/12/2.-De-nutteloosheid-van-mondmaskers.pdf

Na het lezen van bovenvermelde informatie over de schadelijke effecten en de nutteloosheid van de zuurstofdieven, is er maar 1 antwoord op de volgende vraag mogelijk:

Waarom dwingen Belgische scholen kinderen om zuurstofdieven te dragen?

‘Orders van Hoger Hand’!

Wat heeft de geschiedenis ons geleerd over het blind gehoorzamen van ‘orders van hogerhand’?

Het antwoord horen we uit de mond van een hartvertederende 92-jarige vrouw, holocaust overlevende, tijdens een lockdownprotest in Toronto:

Wanneer ik vandaag mensen mondmaskers zie dragen, denk ik aan de gele ster die iedereen de vrijheid gaf om agressief tegen mij te zijn, om mij te beledigen, om mij een drager van ziekte te noemen en op mij te spugen. Voor mij is een staat die vrijheid geeft heel belangrijk. Het is ondraaglijk om te zien dat mensen hun kinderen opleggen om mondmaskers te dragen.

En ik wil graag een kort woord zeggen over gehoorzamen. Als mensen van ‘hoger hand’ het slecht met je voorhebben en willen dat je ‘blind gehoorzaamt’ zonder zelf na te denken of de opdracht wel integer is en je gehoorzaamt, dan werkt je mee aan het tot stand brengen van deze slinkse en criminele plannen. 

‘We The People –  We The People – Samen sterk – Fort ensemble’  zijn het beu en daarom zijn er in Nederland en België procedures opgestart tegen de verplichting tot het dragen van zuurstofdieven:

Het kort geding – Ik wil gewoon naar school

Eerste basisschool gedagvaard voor mondmaskerplicht – Bewuste Burgers

Wanneer gaan Belgische scholen het recht op zuurstof van onze kinderen voorop stellen?

Open Brief t.a.v. schooldirecties en CLB’s i.v.m. mondmaskerplicht op school – Bewuste Burgers

 Bronnen:

Opmerkelijke dames die getuigen waren van holocaust zien door de leugens – Bewuste Burgers

https://www.rivm.nl/nanotechnologie/consumentenproducten/Zijn-niet-medische-mondkapjes-met-nanomaterialen-veilig?fbclid=IwAR3XIFiFirflvf3kBPXfnik_MYmtFtEkDV6Uc7bi7VF_bdK8YByL4GDCeo0

https://www.facebook.com/groups/saol.sacredallianceoflight/permalink/810428726539614/

https://www.facebook.com/100054269147341/posts/262266492258987/?d=n

Rechtbank Duitsland verbiedt mondmaskers op school – Bewuste Burgers

Florida verbant coronamaatregelen én vaccinatiepaspoort – Bewuste Burgers

https://www.facebook.com/100041583234021/posts/521101522619284/?d=n

Kappen met kapjes; er bestaat géén maatregel tegen Corona – Mondkapjeseffecten

Minister van Ark: “Mondkapjes inzetten gericht op gedragsbeïnvloeding, dus niet zo zeer medisch gerelateerd, maar gericht op gedragsbeïnvloeding” – Mondkapjeseffecten

www.hln.be › binnenland › stoffen-…Webresultaten“Stoffen mondmaskers die overheid gratis uitdeelde via … – HLN

“Stoffen gratis mondmaskers via apotheken mogelijk giftig” – Mondkapjeseffecten

https://www.wochenblick.at/wochenblick-analyse-wuermer-auf-corona-teststaebchen-und-ffp2-masken
https://www.ninefornews.nl/analyse-wormen-in-coronateststaafjes-en-mondkapjes/?fbclid=IwAR0PImDtxny5swTbDamlbWRyxC4cBxsjzyuhCiqOLi4hB0WutrNN5qdC3SM

https://commonsensetv.nl/ook-de-staat-kansas-trekt-gevaarlijke-mondkapjesplicht-in/?fbclid=IwAR2bSYlCUVE3elfsiOjwLbotcLdG1SaUipHQRI9NE5UbABShP0I_mIJQifo

Eerste basisschool gedagvaard voor mondmaskerplicht – Bewuste Burgers

Franstalige openbare omroep RTBF

“Mondmaskers van Avrox nog gevaarlijker dan eerst gedacht …

Dr. Russell Blaylock warschuwt voor gebruik van gezichtsmaskers

‘Heroverweeg het gebruik van mondkapjes in de klas’ – HP/De Tijd

Deel deze informatie