The Greater Reset

0

5 dagen livestreams met revolutionaire sprekers en ideeën: 24 t.e.m. 28 mei

Deel deze informatie

The Greater Reset Activation is het wereldwijde collectieve antwoord op het initiatief van het Wereld Economisch Forum (WEF): The Great Reset.

Zij bieden een alternatief voor de top-down, gecentraliseerde, autoritaire visie van het WEF. Hun wens is om alle mensen te helpen een gemeenschap en vrijheid te vinden door praktische stappen en kennis aan te reiken om samen een wereld te creëren die individuele vrijheid, lichamelijke autonomie en keuze respecteert.

Je bent uitgenodigd voor 5 dagen van uitwisseling over de verschillende kansen. Een aanbod voor al diegenen die graag willen leven in harmonie met de mensheid en de planeet, met respect voor onze aangeboren vrijheid.

Van maandag 24 t.e.m. vrijdag 28 mei verzamelen we in de hele wereld, we kijken dan samen naar The Greater Reset Activation, in gemeenshap. Gedurende 5 dagen zal je horen over oplossingen i.v.m. volgende thema’s: gezondheid, permacultuur, andere economieën, technologie en gemeenschapsvorming. De week wordt afgesloten met krachtgevende muziek!

Deelname is gratis. Ontdek hier het volledige programma!

Het is de bedoeling dat dit echt een internationaal evenement wordt waar mensen in gemeenschap verzamelen en over oplossingen praten. De organisatoren moedigen je sterk aan om aan te sluiten bij een ‘kijkfeest‘ in je buurt of er zelf één te organiseren.

About Author

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *