Waarom uitbraak bij volledig gevaccineerde rusthuizen?

0

Uitbraak epidemieën na verplichte vaccinatie Leicester (1853) en rusthuizen anno 2021.
Herhaalt de geschiedenis zich?

Deel deze informatieAlle bewoners en bijna alle medewerkers zijn volledig gevaccineerd tegen corona. De directrice zegt: “Wij zijn dus verbaasd, zo’n uitbraak hadden we niet meer verwacht.

Bijna iedereen gevaccineerd, maar toch een grote uitbraak. “Ik vrees dat onze oudjes alvast uitgesloten worden van het coronapaspoort,” schrijft neuroloog Jan Bonte sarcastisch.

Zien we hier een herhaling van wat zich afspeelde in het dorpje Leicester in 1853?

In 1853 werd vaccinatie verplicht in Engeland en Amerika. Toen deze vaccinaties verplicht werden ontstonden er epidemieën van de pokken in Amerika en Europa. De dokters uit die tijd vonden het absurd dat er zoveel gevallen van pokken waren bij de gevaccineerden. Het vaccin was niet veilig en de mensen hadden er serieuze bijwerkingen van (ziekte, handicaps en dood). 

Leicester was zo’n een dorpje waar smallpox vaccinatie verplicht was en mensen gearresteerd werden als ze het vaccin weigerden. 100% van de mensen waren gevaccineerd en toch was daar de grootste uitbraak van smallpox.

De mensen waren boos omdat hun kinderen enorme gezondheidsschade ondervonden van dit vaccin, terwijl het niet effectief was. De mensen hadden er genoeg van en begonnen te demonstreren. Met succes herwonnen ze hun keuzevrijheid en verviel de verplichting tot vaccinatie!

Het vaccineren werd gestaakt waarop van hogerhand beweerd werd dat het nog erger ging worden. Maar ze slaagden er veel beter in de epidemie te overwinnen zonder vaccinatie. 

De theorie achter vaccinatie – Bewuste Burgers

Aangezien deze experimentele coronavaccins “spike-eiwitten” aanmaken, “kunnen” gevaccineerde personen “sommige van deze deeltjes afgeven aan naaste contacten”, waardoor bij hen, ook bij kinderen, ziekte kan ontstaan.

In hun laatste informatiebrief waarschuwde America’s Frontline Doctors (AFLDS) hoe spike-eiwitten die het resultaat zijn van experimentele COVID-19 gentherapie vaccins het vermogen hebben om:

  • de “bloed-hersenbarrière” te passeren en neurologische schade te veroorzaken,
  • te worden “afgestoten” door de gevaccineerden en ziekte te veroorzaken bij niet-gevaccineerde kinderen en volwassenen, en
  • onregelmatig vaginaal bloedverlies te veroorzaken bij vrouwen.

Er zijn twee belangrijke neurologische problemen in verband met de COVID-vaccins. Het gaat om de spike-eiwitten en de lipide nanodeeltjes die het mRNA in de cel brengen. Beide zijn in staat de “bloed-hersenbarrière” te passeren, die de hersenen en het ruggenmerg normaal gesproken volledig geïsoleerd houdt van stoffen die het lichaam binnenkomen.

Risico’s van een dergelijke penetratie zijn onder meer “chronische ontsteking en trombose (stolling) in het neurologische systeem, wat bijdraagt tot tremoren, chronische lethargie, beroerte, Bell’s Palsy en ALS-achtige symptomen. 

De lipide nanodeeltjes kunnen mogelijk samensmelten met hersencellen, wat kan leiden tot vertraagde neurodegeneratieve ziekte. En het mRNA-geïnduceerde spike-eiwit kan zich 10 tot 20 keer sterker aan hersenweefsel binden dan de spike-eiwitten die (van nature) deel uitmaken van het oorspronkelijke virus.

AFLDS is op de hoogte van duizenden meldingen van vaginale bloedingen, vaginale bloedingen na de menopauze, en miskramen na COVID-19 vaccinatie, alsmede anekdotische meldingen van soortgelijke bijwerkingen bij degenen die in nauw contact staan met de gevaccineerden. 

Tenslotte, erkent AFLDS de “onbedwingbare economische stimulans onder farmaceutische bedrijven” om onnodige en gevaarlijke COVID-vaccins voor kinderen, boosters en dergelijke op de markt te brengen. 


Bronnen:

Bijna iedereen gevaccineerd, maar toch grote uitbraak met Braziliaanse variant in woonzorgcentrum in Deurne | Artsen Voor Vrijheid

https://youtu.be/Tg97JiBn1kE

America’s Frontline Doctors: Niet-gevaccineerden kunnen ziek worden door contact met gevaccineerden | Artsen Voor Vrijheid

https://www.americasfrontlinedoctors.org/action-alerts/identifying-post-vaccination-complications-their-causes-an-analysis-of-covid-19-patient-data

About Author

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *