Hersenvliesontsteking en hersenvocht lek na PCR test

Het wetenschappelijke genootschap maakt zich zorgen omdat steeds meer neusuitstrijkjes worden gebruikt en dat steeds meer mensen herhaalde tests ondergaan.

Deel deze informatieDe Franse Nationale Academie van Geneeskunde, een onafhankelijk maar officieel genootschap van geleerden in Frankrijk, heeft een verklaring gepubliceerd waarin zij waarschuwt dat COVID-neusuitstrijkjes geassocieerd met verhoogd risico op hersenvliesontsteking.

In de verklaring wordt opgemerkt dat er de laatste weken in medische tijdschriften wetenschappelijke artikelen zijn verschenen waarin ongewenste voorvallen worden beschreven “waaronder breuken van de voorste schedelbasis die gepaard gaan met een risico op hersenvliesontsteking”.

Verschillende onderzoeken werden door de Academie geciteerd, waaronder één studie waarin “meningitis als gevolg van lekkage van cerebrospinale vloeistof na een neusuitstrijkje voor Covid-19” werd gedocumenteerd. 

De Academie merkt op dat deze tests nu buitengewoon gebruikelijk zijn geworden. Het wetenschappelijke genootschap maakt zich zorgen omdat steeds meer neusuitstrijkjes worden gebruikt en dat steeds meer mensen herhaalde tests ondergaan, “soms in ontoereikende omstandigheden”. 

Bij de meestal zeer onaangename Covid-19 tests moeten wattenstaafjes tot ver in de neus worden opgeduwd om afscheidingen op te zuigen. 

Daarbij raakte een vrouw in Osnabrück, Duitsland, zo zwaar gewond dat zij wekenlang hersenvocht verloor.

De vrouw liep een verwonding aan de binnenkant van haar schedel op. Wekenlang had zij hoofdpijn, maar wat vooral opviel was dat er voortdurend een heldere, niet eerder geïdentificeerde vloeistof uit haar neus liep. Nadat zij begin maart in het ziekenhuis was opgenomen, stelden de artsen een verwonding aan het schedelbasisbeen vast 

De dokters probeerden het gat in het schedelbeen te dichten, maar zonder succes. Hersenvocht bleef uit de neus van de vrouw lopen. Pas na een operatie van enkele uren in april was het mogelijk het aangetaste deel van de hersenen af te sluiten.

“Uitstrijkjes door ongetraind personeel brengen daarom zowel het risico van vals-negatieve resultaten als het risico van letsel aan neusstructuren en de schedelbasis met zich mee”, zegt Prof. Dr. Verena Niederberger-Leppin van de KNO-kliniek in Wenen. 

“Het gebruik van snelle antistoftests is schadelijk voor het lichaam” is zelfs de kop van het gerenommeerde Duitse medische tijdschrift Ärztezeitung. 

Daar komt nog bij dat deze PCR-tests zinloos zijn als diagnostisch hulpmiddel om een vermeende infectie met een virus genaamd SARS-CoV-2 vast te stellen.

De ongegronde “Test, Test, Test, …” mantra geeft aan dat het geloof in de geldigheid van de PCR-tests zo sterk is dat het gelijk staat aan een religie die vrijwel geen tegenspraak tolereert. Maar het is algemeen bekend dat religies over geloof gaan en niet over wetenschappelijke feiten.

Kary Mullis, biochemicus en  uitvinder van de Polymerase Chain Reaction (PCR) -technologie, beschouwde zijn PCR test als ongepast om een virale infectie op te sporen.

Waarom wordt de hele wereld op slot gedraaid op basis van een zinloze test?

Stop vandaag met testen en de pandemie is voorbij – Bewuste Burgers

Bronnen:

https://francais.medscape.com/voirarticle/3607064

Alberola-Amores FJ – Search Results – PubMed

Artsen bevestigen: hersenvocht lek na Coronatest geen alleenstaand geval – Frontnieuws

Franse Nationale Academie van Geneeskunde: COVID-neusuitstrijkjes geassocieerd met verhoogd risico op hersenvliesontsteking – Frontnieuws

French Nat’l Academy of Medicine: COVID nasal swabs associated with increased meningitis risk | News | LifeSite

Frau verlor Hirnwasser nach falschem Nasen-Rachenabstrich | kurier.at

Sehr selten, aber der absolute Horror: Frau aus dem Landkreis Osnabrück verliert Hirnwasser nach Corona-Testung

Ärzte bestätigen: Hirnwasser-Austritt nach Corona-Test kein Einzellfall

Liquorverlust nach Nasen-Rachen-Abstrich – Medical Tribune

https://www.aekwien.at/documents/263869/411179/Abstrichtechnik_Nasenrachen.pdf/a9e1b677-5d1e-e29d-22e3-fc45eec538f9

„Anwendung von Antikörper-Schnelltests ist Körperverletzung“

Les prélèvements nasopharyngés ne sont pas sans risque – Académie nationale de médecine | Une institution dans son temps

https://www.ninefornews.nl/analyse-wormen-in-coronateststaafjes-en-mondkapjes/

Wochenblick-Analyse: Würmer auf Corona-Teststäbchen und FFP2-Masken?

https://www.ninefornews.nl/sensationele-uitspraak-in-oostenrijk-pcr-test-ongeschikt-om-besmetting-aan-te-tonen/

About Author

Deel deze informatie