De ‘stekelvarken’ watten teststaafjes beschadigen het neusslijmvlies.

De vezels van deze teststaafjes zijn net zo gevaarlijk voor mensen als het inademen van asbest.

Deel deze informatie


Professor Antonietta Gatti, experimenteel natuurkundige en biomateriaal onderzoeker, onderzocht verschillende PCR-teststaafjes onder een microscoop en ontdekte dat de vezels die ze bevatten net zo gevaarlijk zijn voor mensen als het inademen van asbest.

De resultaten toonden aan dat ze gemaakt zijn van taaie vezels en een groot aantal nanodeeltjes bevatten, waaronder zilver-, aluminium-, titanium- en glasvezels. Deze worden niet allemaal vermeld op de bijsluiter van de PCR-test. 

Volgens de professor kunnen deze vezels ernstige wonden en ontstekingen veroorzaken als ze vast komen te zitten in de slijmvliezen. Als de ‘stekelvarken’-wattenstaafjes op het neusslijmvlies schrapen, kunnen ze het beschadigen, waardoor een bloedende laesie ontstaat of in ieder geval trauma aan het weefsel.

De slijmvliezen die fungeren als filter, kunnen hun rol van het afweren van virussen, bacteriën en schimmels niet meer vervullen. Tijdens het genezingsproces van het slijmvlies kunnen de gebroken vezels het weefsel binnendringen.

Voor onze gezondheid is het aangewezen om de wattenstaaf(neus)test te vervangen door een speekseltest of bloedtest.

https://www.partijhandelaren.nl/partijhandel/gezondheid/corona-sneltest-speekseltest-spuugtest/23928

Het voordeel van deze spuugtest is dat er geen wattenstaaf gebruikt hoeft te worden maar dat speeksel uit de mond tot de uitslag leidt.

Verder stellen we ons in onderstaand artikel de vraag of het testen überhaupt wel nuttig is:

Stop vandaag met testen en de pandemie is voorbij – Bewuste Burgers

Bronnen:

COVID PCR Test Swabs are as dangerous as inhaling Asbestos – Daily Expose

https://www.hln.be/binnenland/zijn-neuswissers-voor-coronatesten-schadelijk-voor-uw-gezondheid-video-onthult-probleem-fagg-voert-onderzoek~ae452d1f/

Deel deze informatie