Indiana Jones 21ste eeuw: Teamproject ‘De verloren geheimen van Alexander de Grote’ met Mohamed SATISS.

Met beelden die zelden in het openbaar te zien zijn van de verborgen tombe van Alexander de Grote, gecensureerd door de reguliere academische wereld en media.

Deel deze informatie

Dit is het verhaal van Bagdad Djillali Difallah, de “Indiana Jones van de 21e eeuw” genoemd, die in januari 2011 ontdekt wat in zijn ogen “de grootste archeologische schat aller tijden” is.


Jarenlang werd dit nieuws voor de wereld verborgen. 

De persconferentie van Bagdad Djillali Difallah, werd gehouden op 25 juli 2013 in het Institut du Monde Arabe in Parijs, naast het teamproject ‘Alexander de Grote’ met Omar AISSAOUI en Mohamed SATISS.


Eveneens deel van het team zijn Pierre-Yves LUCAS -advocaat, Jean-Jacques FERNIER, voormalig president van het Instituut Courbet, Mostefa MEBARKI en Emir Abdelkader Stichting van Archeologische en Geografische Vereniging. 

Discovery of the tomb of Alexander the Great – Difallah Foundation

Hieronder vindt u een preview van ‘De verloren geheimen van het graf van Alexander de Grote onthuld!’, gepresenteerd door Mohamed Satiss van de Difallah Foundation, als onderdeel van Sacha Stone’s Lazarus Initiative Symposium 1:


The Lost Secrets of Alexander The Great’s Tomb Revealed!

Verder in de tekst vindt u de volledig geremasterde livestream van Sacha Stone’s Lazarus Initiative Symposium 1 (in 2 delen: deel 2 met Mohamed Satiss vanaf 1u23min), met David Sereda, Christanne Northrup, Dolores Cahill, Margot Anand, Simon Parkes, John Perkins, Harald Kautz-Vella, Elana Freeland, Mohamed Satiss en Sean Stone.

In de video’s ziet u beelden van de verborgen tombe van Alexander de Grote, die zelden in het openbaar te zien zijn. Ze worden gecensureerd door de reguliere academische wereld en media.


De geheimen van het graf van Alexander de Grote, deel 1:The Lazarus Initiative Symposium 1 – Remastered – Part 1

De geheimen van het graf van Alexander de Grote, deel 2 met Mohamed Satiss vanaf 1u23min:

The Lazarus Initiative Symposium 1 – Remastered – Part 2


Het Lazarus-initiatief is een collectief gesprek dat streeft naar volledige emancipatie van mens en planeet.

⁣Het initiatief loopt een volledig kalenderjaar en wordt gerealiseerd via een reeks van twaalf livestream-symposia en gepubliceerde tijdschriften. 

Elke 8 uur durende livestream-uitzending vindt plaats op de 21e van elke maand en culmineert in een volledige speelfilm ‘Project Lazarus – Arise Homo Sapiens’ die wordt uitgebracht op de zomerzonnewende van 2022.

⁣Het initiatief is het samenstellen van een pantheon van ‘s werelds toonaangevende iconen op het gebied van bewustzijn, medische wetenschap, kwantumwetenschappen, archeo-kosmologie & theologie, forensische analyse en waarheid & onthulling in een baanbrekende onderneming.

Waarom is dit zo belangrijk? 

Zoals blijkt uit de huidige gruwel van corona, worden we geconfronteerd met de ernstigste existentiële dreiging als beschaving en soort die we ooit hebben meegemaakt. De grote verdrukking en afrekening is op ons, en het is ons vermogen om te ontwaken binnen de betovering die de katalysator is voor onze overleving.

Het Lazarus-initiatief zal genetisch interventionisme van het Derde Rijk en post-nazi-eugenetica en vaccinatieprogramma’s, mind-control, AI en transhumanisme, volledig articuleren en blootleggen. 

Allopathische geneeskunde is een aanval op onze geest, lichaam en ziel als gevolg van ontheiliging van water, lucht en bodem door een travestie van agrochemische en farmacologische vergiftiging van generatie op generatie.

Het gesprek zal daarom soevereiniteit, natuurwetten en ascentie onderzoeken en belichten met de nadruk op de subtiele dimensionale opwaardering via vibratie, licht en frequentie-upshifting. Centraal staat de terugvordering van gezondheidssoevereiniteit en herstel van natuurrecht en zelfbeschikking.

De serie wordt geproduceerd door NewEarth Horizon Media.

http://sachastone.com/the-lazarus-initiative/


Deel deze informatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *