Zomerzoektocht: zoek jij ook mee?

0

De vaccinatie van jongeren is recent gestart en binnenkort zijn ook de kinderen aan de beurt. Omdat er echter nog een heel aantal vragen blijven open staan, gaan we samen op zoek naar antwoorden.

Deel deze informatie

De vaccinatie van jongeren is recent gestart en binnenkort zijn ook de kinderen aan de beurt. Omdat er echter nog een heel aantal vragen blijven open staan, gaan we samen op zoek naar antwoorden.

x

x

Eerder stelde Martine Beyers al een heel aantal terechte vragen aan pers en media.  We zijn erg benieuwd naar de antwoorden.  Uit ervaring weten we echter dat er meestal geen antwoorden volgen op kritische vragen.   

x

Daarom gaan we zelf op speurtocht.  Nu de vaccinatie van jongeren gestart is en binnenkort ook van kinderen, vinden we het belangrijk dat we EERST antwoorden vinden op een aantal vragen. 

Vorm eventueel kleine groepjes en ga samen op pad en stel de vragen aan ouders, aan jongeren, stap naar de media,…

x

Hieronder enkele openstaande vragen:

x

 • Wat is de reden dat onze overheid ons allerlei maatregelen heeft opgelegd die slecht zijn voor ons immuunsysteem zoals mondmaskers en beperkt sociaal contact met alle gevolgen van dien, maar geen acties heeft ondernomen om het immuunsysteem van mensen te helpen versterken?
 • Waarom mogen vele gerenommeerde wetenschappers en artsen die waarschuwen voor de gevaren van de vaccins niet gehoord worden? Waarom wordt elke wetenschapper die ingaat tegen het gevolgde narratief belachelijk gemaakt of zelfs ontslagen, terwijl twijfel toch bij wetenschap hoort? 
 • Waarom hebben we niet geleerd van de catastrofale gevolgen van vaccinatie tijdens de Mexicaanse Griep?
 • Een pionier in de ontwikkeling van mRNA therapie, dr. Robert Malone, waarschuwt voor de gevaren van de ‘vaccins’:

  “De ophoping van delen van de inentingen zoals de spikeproteïnen op bepaalde plekken in het lichaam kan gevolgen hebben voor zwangerschap of ontwikkeling van leukemie. Ook is het vrij en onbedoelde bewegen van de spikeproteïnen door het lichaam mogelijk oorzaak van auto-immuunreacties. De experts zijn voorzichtig om het nu als een gegeven vast te stellen, maar vinden nader onderzoek dringend noodzakelijk. ‚We hadden echt die drie extra jaren van experiment op een beperkte groep nodig om dit te kunnen onderzoeken‘, stelt Malone.”

  Waarom wordt over zijn waarschuwing niet gecommuniceerd en gewacht tot er meer zekerheid is?
 • Waarom vaccineert men jongeren en binnenkort misschien ook kinderen terwijl zij risico lopen op hartontsteking na vaccinatie? 
 • We kennen de langetermijneffecten niet van de vaccinaties, waarom wordt het risico dan toch genomen om gezonde jongeren en kinderen te vaccineren?  Waar ergens ligt de grens om anderen te beschermen en wie bepaalt deze grens?
 • Waarom worden er voor corona zo’n extreme maatregelen genomen, maar wordt over een PFOS-vervuiling niet eens gecommuniceerd?  Of onderneemt onze overheid bijna niets tegen luchtvervuiling, terwijl in België jaarlijks 14.000 mensen overlijden en nog veel meer mensen ziek worden als gevolg van luchtvervuiling? Zo kunnen er nog vele voorbeelden genoemd worden.  Als onze overheid volksgezondheid belangrijk vindt, waarom dan deze uiterst verschillende aanpak? 
 • Vind je het belangrijk om eerst een antwoord te kennen op deze vragen voordat je je kinderen laat vaccineren?

x

We hebben de antwoorden niet, we stellen de vragen en vertrouwen erop dat mensen zelf in staat zijn om op zoek te gaan naar antwoorden.  We willen niet meer polarisatie, wel meer verbinding, en meer vragen stellen.  Onderaan vind je een inspirerende video van Christian Van Mechelen die in Gent jongeren aanspreekt.

x

Je kan de vragen stellen van de bovenstaande lijst, of de vragen uit de corona-enquête (zie onderaan) of andere vragen. Het hoeven zelfs geen inhoudelijke vragen te zijn, je kan ook een filosofischere vraag stellen, bijvoorbeeld ‘vind je dat kinderen verantwoordelijk zijn voor de gezondheid van ouderen?’

x

De kans is groot dat je niet altijd zal weten wat het resultaat is van je acties, maar als je spreekt vanuit je hart kan je erop vertrouwen dat je mensen altijd op een manier geraakt hebt.

x

x

x

Website Christian Van Mechelen: https://www.coronaenquete.com/

x

About Author

Deel deze informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *